728 X 90

10 szépségfogadalom 2020-ra!

By Frizura & Szépség

Újévvel új ígéretek is járnak, például, hogy jobban figyelünk magunkra. Mindegy, hogy a vízivási szokásainkat akarjuk megváltoztatni, vagy éppen a ‘sminkkel nem fekszem le’- rutinunkat szeretnénk megtörni, a lényeg, hogy olyan ígéreteket tegyünk, amiket be is tudunk tartani.

Tisztítsunk, tonizáljunk és hidratáljunk minden nap

A bőrápolás hármas aranyszabálya, mégis sokan kihagynak belőle egy-két lépést, főleg, ha későre nyúlik az arcápolás. Mi ne hagyjuk ki egyiket se. Kicsivel több időt töltünk majd a tükör előtt, de ez megtérül, hiszen a bőrünk egészségesebb lesz!

Napvédő krém 365 napon át

Ne felejtsük el: a nap sugarai áthatolnak a felhőkön, az ablakokon, visszatükröződnek a vízen, havon, jégen, homokon… Gyakorlatilag mindig ér nap, ha a szabadban vagyunk. Használjunk tehát fényvédőt minden évszakban, az év összes napján. Ezzel csökkenthetjük a bőrkárosodást és a bőrrák kockázatát is.

 Legyen bőrápolási rutinunk

Alakítsunk ki a számunkra ideális bőrápolási rutint, olyat, amitől a bőrünk jól érzi magát. A rendszeres, alapos tisztítás mindenképpen legyen a rutin része.

Törjük meg a rutint

A legtöbb ember nehezen változtat, de higgyük, el néha jól esik. Lépjünk ki a komfortzónánkból és fedezzünk fel egy bennünk rejlő új stílust. Lehetünk az egy merész színű ajakrúzs, egy új meditációs technika, vagy egy nem átlagos frizura. A lényeg, hogy merjünk újítani!

Gondolkodjunk és cselekedjünk zölden

Fontos tudni, hogy a szépségápolási termékeink mit tartalmaznak. Válasszunk természetes és organikus összetevőket, kerüljük a kemikáliákkal teletömött készítményeket. Részesítsük előnyben a természetes csomagolásokat is. Egyszerűen csak ígérjük meg magunknak, hogy tudatosabb fogyasztók legyünk.

Emeljük magasabb szintre a bőrápolásunkat

Kezdjünk el komolyabban foglalkozni a bőrünkkel és használjunk a korunknak, illetve a bőrünk igényeinek megfelelő készítményeket. Minél idősebbek leszünk, annál fontosabb az alaposság és a következetesség! Időről-időre ajándékozzuk meg a bőrünket kényeztető termékekkel!

Tényleg menjünk el évente bőrgyógyászhoz

Ez lenne a természetes, de ha még sincs így, évente egyszer mindenképp keressük fel a bőrgyógyászunkat. Az érettebb bőr az arc-készítmények összetevőire lehet, hogy másképp reagál, ezt jó, ha tudjuk. Illetve a bőrgyógyász azt is megmutatja, hogyan hozhatjuk ki az arcápolásunkból a maximumot.

Igyunk több vizet

Olyan régi tanács, mint a mamutok, de mégis örökzöld! Éberebbek leszünk, és jobban fogjuk érezni magunkat és persze a bőrünkön is látszani fog a pozitív változás, ha több vizet iszunk. Próbáljunk meg 2 litert inni naponta.

Néha hagyjuk el az alapozót

Mindannyian szeretjük az alapozót, de jó, ha néha kihagyjuk. Hagyjuk a bőrünket méregteleníteni és fellélegezni. Hisszük vagy sem, egy váratlan magabiztosságot fog Nekünk adni.

Tervezzünk és foglaljunk

Tegyük magunkat fontossá 2020-ban! Előzetesen foglaljuk le az időpontjainkat a manikűrösnél, kozmetikusnál, vagy akár a spa-ban, hogy feltöltődhessünk és lazíthassunk. Remek érzés úgy nekivágni az évnek, hogy be van foglalva az összes szépségápolási programunk!

Forrás és fotó: Foreo

Fotó 3: kepguru.hu

Cikkajánló:

Illatkalauz

Teszteltük a Nu Skin ageLOC Nutriol fejbőr- és hajápolási rendszert!

Kulcsszavak: , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications