728 X 90

3 tipp, hogy megőrizzük a barnaságunkat: Ragyogó bőr ősszel is!

By Frizura & Szépség

Eléggé lehangoló, hogy a nehezen megszerzett nyári barnaságunk ősszel villámgyorsan odalesz… bár az időt nem lehet visszaforgatni, néhány hatásos szépségpraktikával azonban kicsit lelassíthatjuk a múlását, és megőrizhetjük a nyár napsugaras hangulatát!

Frissítsük fel magunkat!

A bőr gondos tisztítása egy ápoló tusfürdővel, igazi otthoni wellnessélmény egy fárasztó nap után. Nagyon fontos, hogy a víz hőmérsékletét jól válasszuk meg: a túlságosan forró víz kiszárítja a bőrt, amely gyorsabban veszít majd a pigmentáltságából. Így tehát legjobb a langyos és a meleg között megtalálni az optimális vízhőfokot. A szappanok, vagy a szárító hatású tusfürdők helyett válasszunk olyan olajos, vagy hab állagú tusfürdőt, amely már zuhanyozás közben ápolja, táplálja a bőrt pl. Nivea rich caring shower oil olajtusfürdő, Nivea silk mousse rebarbara málna ápoló tusfürdő hab.

Radírozzunk, de okosan!

Egyes vélemények szerint a bőrradírozás elhalványítja a nyári barnaságot, míg mások úgy tartják, pont hogy élénkül a bőrtónus, miután megszabadítják az elhalt hámsejtektől. Nos, az igazság a kettő között található. A gyakori radírozás helyett érdemes heti egyszeri alkalomra szorítkozni. Nagyon finoman radírozzuk le a bőrünket, majd a zuhanyzás végeztével tápláljuk a bőrt aloe verát tartalmazó testápolóval pl. Nivea creme peeling bőrradírozó tusfürdő,  Nivea aloe & hydration testápoló tej.

Hidratálás, extrákkal

A rendszeres krémezés elengedhetetlen ahhoz, hogy a bőr puha, egyenletes felületű, hidratált és ragyogó legyen. A zuhany és a peeling után jöhet is a testápolózás, ám hogy a nyári színünket minél tovább megőrizhessük, ezúttal egy önbarnítót tartalmazó terméket válasszunk. Az ilyen testápolók folyamatos használat mellett szép alapszínt adnak a bőrnek, vagy ha már lebarnultunk, segítenek a barnaságot megtartani. A jó időnek azért még nem intünk búcsút egy darabig, jöhet az indián nyár pl. Nivea önbarnító testápoló, Nu skin sunright insta glow önbarnító.

Fotók és forrás: NIVEA


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség