728 X 90

A hangulatos Halloween titka: Együnk, öltözzünk és díszítsünk tökösen!

By Frizura & Szépség

A Halloweent egyre többen – főként fiatalok – ünneplik már Magyarországon is. Jó alkalom egy kis szórakozásra, amikor a borúsabb időjárás esetleg lehangoltabbá tesz. Ilyenkor egy klassz buli, tökökkel, boszikalapokkal, a témához illő zenével és enni-innivalóval egy kis színt vihet az őszi szürkeségbe.

Haláli jó hangulat

A Halloween fő színe a feketén és az alvadtvérvörösön kívül a narancssárga.  Halloweenkor maxoljuk ki ezt a színkombinációt! A korán sötétedés és az őszi lehangolódás ellen is ütős segítség, szóval vessük csak be a színterápiás, frissítő hatását minden téren!

Szellemes otthondíszítés

Ezeket a színeket érdemes ilyenkor a lakásba is bevinni. A faragott tökök tovább bírják, ha az erkélyen/teraszon/kertben hagyjuk őket, de a dísztökök virágállványon, polcon és az asztalon a teríték részeként is kiválóak, kiegészíthetők őszi termésekkel és gyertyákkal. Díszítési kedvünk az ajtóra is terjedhet, ajtókoszorút magunk is csinálhatunk szőlő- vagy más hajlékony gallyakból, és kedvünktől függően dekorálhatjuk szárazvirágokkal, mákgubókkal, búzakalásszal és levélindákkal. Ha bulira készülünk, jöhetnek a pókos, boszorkányos, szellemes dekorelemek is!

Tökszuper ételek

A nagydobosi sütőtök, a hokkaido tök és a kanadai sütőtök is superfoodnak számítanak, úgyhogy bevethetők a téli vitaminraktárak feltöltéséhez is a színterápiás hatásuk mellett. Igazán sokoldalúak: magukban, levesként, köretként (vagy köret-extrásítóként, ha krumplipüréhez keverjük), szendvicskrémként, mártogatósként és sütik alapanyagaként is csodás dolgokat lehet kihozni belőlük.

A kevésbé tökpártiak mással is biztosíthatják a színélményt, akár a kedvenc üdítőjükkel is, demonstrálandó, hogy a sötét ősz nem mehet a kreativitás kárára – a klasszikus Fantás sütin túl a Halloweenes-Fantás muffin lehet az ősz legnagyobb sztárja!

Tökös szettek

Ha valaki nem szeretne a szokásos Halloween-buli outfitekbe öltözni – mint a cicafüles, ördögvillás, hóhérköpenyes jelmezek – választhat tökösebb, egyedi, de kevésbé feltűnő megjelenést is. Nőknek fekete felsőt-harisnyát és narancssárga szoknyát ajánlunk, melynek az aljába körben befűzött cérnát összehúzva tudunk tökformát alakítani, a férfiaknak pedig fekete pólóra tökfaragás-mintákat vagy épp egy releváns film-karaktert. A bevállalósaknak a tökmintás öltöny lesz a telitalálat!

Fotók és forrás: Fanta. A ráhangolódás kezdődhet már ezzel a Halloweenes Fanta videóval is!

Cikkajánló: Sütőtökkrémleves Gretas Kitchen-módra

Kulcsszavak: , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications