728 X 90

A stílus nem pénz kérdése!

By Frizura & Szépség

Irigylésre méltó tekintettel figyeljük a vörös szőnyegen felvonuló sztárokat, akik olykor egy hétköznapi kávézás és ebéd közben is tetőtől talpig stílusosan vannak felöltözve. Azt gondoljuk, hogy egy vagyonba, de minimum a fizetésünkbe kerülhet egy-egy szettjük vagy épp egyetlen ruhadarabjuk, kiegészítőjük, de nem feltétlenül van ez így! A stílus nem pénz kérdése!

De akkor mi is az a stílus, és legfőképpen: hogyan alakíthatjuk ki?

Ahogy Coco Chanel mondta: „A divat változik, a stílus örök”. A tervező nem csak a ruhatervezéshez értett, a szavakat is jól forgatta. Lássuk be, igaza van. A trendek változnak, ráadásul attól, hogy valami divatos, még nem kell viselnünk. Lehet, hogy nem áll jól, de az is lehet, hogy egyszerűen csak nem tükröz minket.

Legyünk kitartóak!

A megfelelő ruhatár felépítése nem kis feladat, akár évekig is eltarthat. Meg kell határoznunk, hogy kik vagyunk, miben érezzük jól magunkat, mit akarunk közvetíteni magunkról. Ne maszkokat viseljünk, hanem legyünk egyéniségek – ezáltal hitelesek! Végül egy kis stílusáttekintő, hátha magunkra ismerünk. Azonban egy dolgot ne felejtsünk el: Ne másoljuk le egyiket se, hanem formáljuk az egyéniségünkhöz.

A klasszikus, avagy a párizsi elegancia és kifinomultság

Számukra a divat másodlagos, sokkal fontosabb a minőség és a letisztult elegancia. Egyszerűség és természetesség jellemzi a ruhatárukat. Ezzel a stílussal vigyázni kell, hiszen ha nem tudjuk viselni, akkor könnyedén introvertáltnak és merevnek tűnhetünk.

A stílus, amikor dúl a romantika az öltözködésedben

Ha a részletek embere vagyunk, akkor ezt a stílust nekünk találták ki! A „kevesebb néha több elv”nem érvényesül ennél a típusnál. A romantikus összeállításokat leginkább azoknak javasoljuk, akik a művészetekre fogékonyak és nem bánják, ha olykor komolytalannak nézik őket.

Sportos, laza stílus

Ha fontos számunkra a kényelem, szenvedélyünk a sport, és az elegáns megjelenést a különleges alkalmakra tartogatjuk, akkor a sportos és laza darabok valók nekünk. Ha a munkánk megköveteli az elegáns megjelenést, akkor nem ez a leginkább hozzánk illő stílus.

Sportosan elegáns

A munkánk megköveteli az eleganciát, de a hétköznapokon inkább a sportosabb, lazább stílust részesítjük előnyben? Nem kell választanunk, képviseljük a sportosan elegáns stílust. Ha minden alkalomhoz megtaláljuk a tökéletes arányokat, akkor biztosan nem szúr senkinek se szemet a napi outfittünk.

 

Forrás és fotó: Fashiondays.hu


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség