728 X 90

AFROline indiai hajak

By Frizura & Szépség

indiaiit

Nyers indiai haj

Kezelhetőségben, a haj szerkezetében és minőségében az indiai haj hasonlít leginkább az európai haj minőségéhez. Az indiai emberek haja fekete vagy sötétbarna, kicsit vastagabb szálú, mint az európai embereké. Legtöbbször hullámos, néha egyenes struktúrájú. A nyers copfban lévő indiai haj eredeti, szálirányos, kézzel feldolgozott, tisztított fertőtlenített, 100% emberi haj – hajdúsításhoz, hajhosszabbításhoz. Az AFROline nyers hajak tisztított fertőtlenített, festetlen állapotban, fekete, vagy sötétbarna színben kaphatók. A nyers haj festhető, színezhető, a megfelelő szakértelemmel, minden hajhosszabbítási, hajdúsítási technikához alkalmas. A nyers hajat igény szerint feltresszeljük (felfűzzük), illetve a felfűzött hajat tresszcsatokkal a csatos hajhosszabbításhoz elkészítjük!

indiainyersfelfuzve

indiainyersreklam

Indiai haj nyers 40 cm (1 dkg): 2000 Ft
Indiai haj nyers 50 cm (1 dkg): 2250 Ft
Indiai haj nyers 60 cm (1 dkg): 2550 Ft
Indiai haj nyers 70 cm (1 dkg): 2850 Ft
Indiai haj nyers 80 cm (1 dkg): 3150 Ft

indiaitresszelt magazinba

Tresszelt indiai haj

Az AFROline tresszelt indiai haj tisztított fertőtlenített, szálirányos, gépi feldolgozású, festett, 100% emberi haj. A hajfelvarráshoz, csatos hajhosszabbításhoz alkalmas gépi tresszeléssel felfűzött póthaj. A sorok a vendég fejének méretéhez igazíthatók, a kívánt méretre feldarabolhatók. Egy csomag tartalma 100 gramm haj. 45 és 65 cm-es hosszúságban, 6 színben, 1-1,5 méter hosszúságú gépi felfűzésű sorban kapható.

tresszeltindiaihaj

Indiai haj tresszelt 45 cm (100 gramm): 28 800 Ft
Indiai haj tresszelt 65 cm (100 gramm): 39 400 Ft

tincseshaj

Tincsezett indiai haj

A tincsezett, keratin végű indiai haj, egy 100%-os eredeti, szálirányos, emberi haj, mely kiválóan alkalmas hőillesztéses, ultrahangos vagy mikrogyűrűs hajhosszabbításhoz, hajdúsításhoz. A haj festett, tincsezett és köröm alakú keratin lapokkal van ellátva. Egy csomag tartalma 10 db, egyenként 1 grammos hajtincs. 45 és 65 cm-es hosszúságban, 10 színben kapható. Kezelhetőségben, a haj szerkezetében és minőségében az indiai haj hasonlít leginkább az európai haj minőségéhez.

                                                                                                                www.afroline.hu

afrolinelogo


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications