728 X 90

ageLOC® LumiSpa™. Alapos arctisztítás és bőrkisimítás egy lépésben egy készülékkel? Igen! Most ti is tesztelhetitek velünk!

By Frizura & Szépség

Nem tudom, hogy ki hogy van vele, de a rohanó hétköznapokban nagyon nehéz elég időt találni magunkra, főleg a szépségápolásunkra, így én nagyon örülök, ha olyan eszköz érkezik hozzánk, amely ebben segít.

Az egyik szépségápolási alaprutinunk az arc alapos megtisztítása kellene legyen mindennap. Ez olyan, mint a fogmosás, nélküle nem szabad lefeküdni. Sőt, ha elég alaposak akarunk lenni, akkor még reggel is érdemes áttörülni az arcunkat, mert még éjszaka is tisztul az arcunk.

 

Én személy szerint soha nem fekszem le arctisztítás nélkül. És nagyon fontos, hogy nemcsak a sminket kell lemosni, hanem akkor is meg kell tisztítanunk a bőrt, ha csak arckrém volt rajtunk. Meglepődhetnek azok, akin nem szokták tisztítani az arcukat, mert ilyenkor is fekete tud lenni a vatta. A tisztítás után a hidratálásra és főleg az érzékeny szemkörnyék ápolására is figyeljünk. Az a tapasztalatom, hogy sokan nem időben kezdenek el foglalkozni ezzel a területtel, pedig a megelőzés fontos.

Mit is tud ez a készülék?

Az ageLOC® LumiSpa™ egy kettős hatású bőrápolási rendszer, amellyel a bőr puhább és simább tapintásúvá válik már az első használatot követően (ezt mi is igazolhatjuk itt a szerkesztőségben).

Az ageLOC LumiSpa-készülék szabadalmazott két irányú mozgást végző szilikon kezelőfejének köszönhetően kiemelkedik a többi arctisztító készülék közül. Ennek a technológiának köszönhetően a készülék a gyengéd, mégis alapos arctisztítást számos, a bőr számára jótékony hatással ötvözi: sima és puha tapintásúvá varázsolja a bőrt és csökkenti a pórusméretet. Az ageLOC LumiSpa kezelőfeje tökéletes frekvencián mozog ahhoz, hogy az elhalt hámsejtek elsöprése, valamint a bőr ragyogásának és simaságának fokozása által elősegítse a bőrhámlasztást.

 

A szilikon kezelőfejek finom, nem karcoló felülete higiénikus és tisztítása általában egyszerűbb, mint a piacon gyakran fellelhető kefés kezelőfejeké. Érzékeny bőr esetében is használható (szerkesztőségi tapasztalat: egy érzékeny bőrű szépségszerkesztő tapasztalata).

 

Az ageLOC LumiSpa puha szilikon kezelőfeje a három különböző bőrtípust célzó ageLOC LumiSpa Activating Cleansers arctisztítókkal együtt finoman, de alaposan eltávolítja az arcbőrről a környezeti szennyeződéseket, a koszt és a sminket. A száraz, normál és vegyes, valamint zsíros bőrre készült készítmények közül választhatunk, amelyek a Nu Skin-szabadalmazott ageLOC-összetevő-keverékét tartalmazzák, amely a bőröregedés látható jeleinek forrását veszi célba.

Tapintható visszajelzés: a készülék leáll és vibrálni kezd, ezáltal figyelmeztet minket, ha túl gyors, dörzsölő mozdulatokat vagy túlzott nyomást gyakorolunk.Vízálló és ergonomikus dizájn, a gumimarkolat pedig lehetővé teszi, hogy a készüléket zuhanyzás közben is használjuk.

Így használjuk!

Az ageLOC LumiSpa-rendszer ideális nők és férfiak számára, akik a fiatalos megjelenésű bőr fenntartására és a bőröregedés látható jeleinek csökkentésére törekednek. Használatához nedvesítsük be az arcunkat meleg vízzel, és vigyük fel az ageLOC LumiSpa arctisztítót. Egyszerűen csak nyomjuk be a be- és kikapcsoló gombot, és lassan simítsuk végig arcunkon a szilikon kezelőfejet előre és hátra nagyobb mozdulatokkal. A készülék 30 másodpercenként megáll, jelezvén, hogy továbbhaladhatunk az arc következő részére. Használjuk az ageLOC LumiSpát minden reggel és este!

Miben különbözik az ageLOC® LumiSpa a többi terméktől?

Az ageLOC LumiSpa leginkább három szempontból különbözik a hasonló termékektől:Az ageLOC LumiSpa higiénikus szilikon kezelőfeje finoman hámlasztja a bőrt.Az ageLOC LumiSpa szabadalmazott technológiája révén nagyszerű jótékony hatásokat nyújt a bőr számára, miközben alaposan tisztítja is azt.Az ageLOC LumiSpa kettős hatású, ultramodern rendszerében a hatékonyság és az innováció ötvöződik. Hogyan válasszam ki a számomra legmegfelelőbb ageLOC LumiSpa szilikon kezelőfejet? Az ageLOC LumiSpa szilikon kezelőfejet bőrtípusa és egyéni igényei alapján válassza ki. Mindkét szilikon kezelőfej eltávolítja a környezeti szennyeződéseket, a koszt és a sminket, gyengéd arcápolási élményt nyújtva minden bőrtípus számára. A durva felületű szilikon kezelőfej erősebb tisztítóhatást tesz lehetővé, amely a zsíros bőrrel rendelkezők számára ideális lehet.

Honnan ered az „ageLOC LumiSpa” elnevezés?

A „Lumi” a luminuous, azaz tündöklő szó rövidítése, amely azokat az előnyöket hangsúlyozza, amelyeket a készülék és az arctisztítók együttes használata biztosít bőre számára. A „Spa” kifejezés megerősíti azt a tényt, hogy a készüléket, a szilikon kezelőfejeket és az arctisztítókat úgy fejlesztették ki, hogy azok minden egyes használat alkalmával szalonszínvonalú eredményt biztosítsanak.

Milyen jellegű kutatásokat végzett a Nu Skin az ötlet továbbfejlesztéséhez?

Az ageLOC LumiSpa koncepciója 2013-ban öltött formát, amikor is a piacon található fejlesztések és trendek egy multifunkcionális otthoni bőrápolási készülék megalkotásának kezdeményezését, tanulmányozását és érvényesítését ihlették meg. Az ageLOC LumiSpa kifejlesztése során a Nu Skin számos kutatást végzett a tudomány és a bőr számára nyújtott jótékony hatások bizonyítása végett. A Nu Skin kutatói által tartott számtalan tudományos prezentáció elősegítette a bőrápolási készülékek hátterében húzódó technológia fejlesztésének és hatékonyságának mélyebb megértését.

Nagyon érzékeny bőrre is tesztelve lett!

Molnár Gréta

További információ az ageLOC LumiSpáról a https://www.nuskin.com/hu_HU/home.html oldalon található.

A játék sem maradhat el, hogy ti is kipróbálhassátok ezt a szuper újdonságot! Most egy szerencsés www.frizuraszepseg.hu magazin olvasóé lehet egy ageLOC LumiSpa okoskészülék.   Játékszabály: Válaszoljatok a lenti kérdéseinkre!

Milyen Nu Skin terméket próbáltatok már? Milyen termékeket használtok a reggeli és esti arctisztításhoz?

A válaszokat ide kérjük az ageLOC LumiSpa okoskészülék  játék bejegyzéshez: https://www.facebook.com/frizuraszepseg/

Határidő: április 30. Eredményhirdetés: május 02.

Kövessétek oldalunkat, hogy elsőként értesüljetek a legújabb szépség-, egészség- és divathírekről, játékainkról, akcióinkról.

www.frizuraszepseg.hu Szépítkezzünk együtt!

promóció


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség