728 X 90

ageLOC LumiSpa új okoseszköz a bőrápolásban

By Frizura & Szépség

Jól indult az év, az idei első sajtóeseményen egy szuper okos szépítőeszközt ismerhettünk meg. Az okoseszközök és hordozható kütyük jelenében a bőr- és szépségápolási termékek terén is nagy igény mutatkozik az intelligens, otthonunk melegében is megbízhatóan használható fejlesztésekre.

Január végétől egy olyan kettős hatású bőrápolási rendszer érkezik hozzánk, amelynek napi mindössze kétszer kétperces használatát, jótékony bőrtisztító és bőrsimító hatásait akár zuhanyzás közben is élvezhetjük. A hidegre fordult időben, a szürkébb téli napok során különösen fontos, hogy kiegyensúlyozottnak érezzük magunkat a bőrünkben, és mindez lehetőleg az arcunkon is tükröződjön. Az ageLOC LumiSpá a cég legújabb felhasználóbarát fejlesztése egy vízálló, kézben tartható bőrápolási rendszer, ami új megvilágításba helyezi az otthoni bőr- és szépségápolást: a Nu Skin tudósai által kifejlesztett és bőrgyógyászok által tesztelt ageLOC LumiSpa rendszert a bőr szerkezeti fehérje-termeléssel kapcsolatos ageLOC génexpressziós technológia inspirálta.

 „Korunk elfoglalt, rohanó életet élő embere olyan bőrápolási termékeket keres, amelyek többféle jótékony hatással rendelkeznek, miközben a használatuk a lehető legegyszerűbb, leggyorsabb, és lehetőleg hamar látható és érzékelhető eredményt nyújtanak. Az ageLOC LumiSpa a szabadalmazott technológiát tudományos háttéren alapuló arctisztítókkal ötvözi, hogy a bőrt megtisztítsa, hámlassza és egyéb jótékony hatásokkal kényeztesse. A Nu Skin az ageLOC LumiSpa kifejlesztése során is számtalan klinikai tanulmányt végzett, beleértve egy nyolchetes felmérést, amelyben a bőrápolási rendszert használó résztvevők azt tapasztalták, hogy bőrük a kezelésnek köszönhetően nemcsak simább és puhább tapintásúvá vált, de javult a textúrája, világosabb és ragyogóbb is lett.” nyilatkozta Szőke Balázs, a Nu Skin kelet-európai termékspecialistája

Az ageLOC LumiSpa saját töltőállvánnyal, illetve egy normál és egy durvább szilikon kezelőfejjel rendelkezik. A kezelőfejek finom, nem karcoló felülete higiénikus, míg tisztításuk általában egyszerűbb a piacon gyakrabban fellelhető kefés kezelőfejeknél. A szilikon kezelőfej továbbá optimális frekvencián mozog ahhoz, hogy alapos tisztító és bőrsimító hatást fejtsen ki az egészséges és friss megjelenésért. A készülék a szabadalmazott ellentétes irányú mozgás és a pórusösszehúzó hatás révén megtisztítja az arcbőrt a környezeti szennyeződésektől, a kosztól és a sminktől, mialatt számos jótékony hatást (apróbb pórusméret, sima bőrfelület, puha, alaposan megtisztított, ragyogó bőr, világosabb bőrtónus és friss megjelenés, elhalt hámsejtek eltávolítása), amelyek a rendszeres, napi kétszer kétperces használat mellett tovább fokozódhatnak. Az ageLOC LumiSpa Activating Cleanser arctisztítók továbbá optimalizálják a LumiSpa szilikon kezelőfejének mozgását azáltal, hogy légpárnahatást gyakorolva „kipárnázzák” a bőrt, elősegítve a precíz tisztítást és simítást, megkönnyítve a bőrrel való érintkezést is. A készítmények – amelyek száraz, normál/vegyes, valamint zsíros arcbőrre lettek kifejlesztve – a Nu Skin szabadalmazott ageLOC összetevő-keverékét tartalmazzák, amely ragyogóbb, fiatalosabb és egészségesebb megjelenésű bőrt eredményez.

További információ a Magyarországon január 25-étől kapható ageLOC LumiSpáról a https://www.nuskin.com/hu_HU/home.html oldalon található. #promóció


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség