728 X 90

Alkalmi frizura ötletek II.

By Frizura & Szépség

Ha valaki kibontva szeretné a haját alkalmibbá varázsolni, akkor íme egy elegáns frizura ötlet Nemes-Meggyes Zsuzsannától.

Modellünk, Adri haja fokozatosan vágott és kifelé szárított. Zsuzsi, amikor már készre szárította a formát, még egy kicsit segítette a sütővassal, hogy a forma igazán tartós legyen.

Szépen keretezi az arcát, és az ünnepi hangulathoz illik, hogy nőies frizuráját alkalmivá varázsoljuk a szép hullámokkal.

Lehet a félhosszú haj is alkalmi és elegáns akár így is, hullámosra elkészítve.

Adri nyár típusba tartozó, világos arcbőrére halvány barna matt alapozót tett; kevés púdert használt. Ha szemeink mandulavágásúak, figyelni kell a porfesték használatára! Ha többnyire csukott szemmel készítjük a sminket, váratlan meglepetések érhetnek, ha az elkészülte után megnézzük a kreációnkat. Ezért érdemes a sminket a készítés közben többször is ellenőrizni.

A zöld szemet jól ki lehet emelni a bronzos, de hideg színekkel. Adri óarany színt használt a szem belső részére majd kifelé haladva, egyre sötétebb árnyalattal satírozott. Kicsit kijjebb lehet húzni a szem szélénél a színt, „macskásítani”, belül feketével kihúzni, kívül pedig az óarany-bronzos keverékkel keretet adni a sminknek. Az arcra őszibarackszínű pirosítót tett. A szájra enyhén színezett szájfényt ajánlott.

 

Haj: Nemes Meggyes Zsuzsanna mesterfodrász

Smink: Palkovics Adrienne

Modell: Palkovics Adrienne

Fotó: Wertán Botond

Használt termék: Artistry – professzionális termék


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble