728 X 90

Antal Timi: „2018. 8. 8-án lesz az esküvőm”

By Frizura & Szépség

Antal Timi és vőlegénye, Kiss Sanyi is készülnek a Valentin-napra. A Gozsdu Udvar antik piacán kalapokat és gyűrűket nézegetve, összebújva idézték fel legemlékezetesebb szerelmes pillanataikat.

magazin at_gozsdu_7
„Általában február 14-én minden évben fellépésem van, ennek ellenére mindig meg szoktuk ünnepelni a Valentin-napot valamilyen módon. Szeretem meglepni a párom és örülök, hogy van egy nap az évben, ami kifejezetten a szerelmeseknek szól. Az egyik legemlékezetesebb pillanatunk tavaly volt, amikor Pécsett énekeltem a Kodály Központban: a fellépést követően egy óriási rózsacsokor várt a próbateremben, amit azóta is őrzök. Én akkor Sanyit egy közös képekből kirakott nagy fotómontázzsal leptem meg. Az idei Valentin-napunk akkor lenne igazán feledhetetlen, ha a Dal szombati középdöntőjéből tovább szárnyalhatnék. – mosolyog Timi, aki a Szombat esti láz egyik partiján ismerte meg humoros szerelmét.
Timit Sanyi humora fogta meg legelőször, ugyanis a táncosokat menedzselő fiatal srác nem mindennapi mondattal kezdte az ismerkedést.

at_gozsdu_3

„Sanyi már itt bebizonyította, hogy jó a humorérzéke: amíg kiment a teremből, felajánlotta nekem a helyét, ahol ült, de csak azért, hogy foglaljam neki, amíg vissza nem tér. Ekkor indult el valami közöttünk, izgatta a fantáziám, hogy ki ő, mindig ilyen vicces-e? Hamarosan kiderült, hogy igen, de még mennyire – nevet párjára az énekesnő, aki egy titkos nyaralós sztorit is elsüt.

magazin at_gozsdu_4
„Mivel Valentin-napkor és máskor sincs túl sok időnk nyaralni menni, úgy gondoltuk tavaly nyáron, hogy kihasználunk egy szép napot és lemegyünk Siófokra közösen pihenni egy picit, hisz ennyi jár. Egy éjszakát követően óriási viharra és 10-12 fokra ébredtünk, így spontán ötlettől vezérelve megcéloztuk Opatiját. El se akartam hinni, hogy erre képesek vagyunk, de utólag belegondolva hatalmas élmény volt. Egy szálloda mosdójában öltöztünk át már ottani vendégnek kiadva magunkat. Másnap szénné égve tértem haza, jól kihasználtam azt az egy napot, azóta is nevetek rajta, ha felidézem a kalandos villámnyaralásunkat – meséli vidáman az X-faktor egykori felfedezettje, aki azóta már boldog menyasszony.
„Megismerkedésünk évében elvitt Sanyi a Sziget Fesztiválra, ahol ekkor még csak poénból kérte meg a kezem egy imitált házasságkötős sátorban. Majd eltelt egy év és minden megismétlődött ugyanazon a napon, szintén ezen a fesztiválon, de ekkor már élesben és teljesen komolyan” – emlékszik vissza a csodálatos pillanatra az énekesnő.
Ugyan az esküvő még várat magára, Timi már nézegeti a menyasszonyi ruhákat. Még nincs meg a kiszemelt, de határozott elképzelései vannak, hogy miben mondja majd ki a boldogító igent.
Nagyon tetszik a csipke és a törtfehér ruhák, így mindenképp ilyen kombináció lesz. És hogy mikor? 2018. 08. 08. az álomdátum, a nyolcas ugyanis végigkíséri az életem, a rendszámomban is ott van, imádom a páros számokat. Hogy hol lesz, az még egyelőre a jövő zenéje, ezen már többször összekaptunk, Budapest, Balaton és Erdély is szóba jött már. Annyi szent, hogy mindenképpen kint szeretnénk tartani zöldövezetben, és bár Sanyi annyira nem, én nagy esküvőre vágyom” – álmodozik a nagy napról a fiatal énekesnő.
Timiék ugyan a babavállaláson még egyelőre nem gondolkodnak, de egy néphiedelem szerint először kisfiúk majd kislányuk fog születni. Hogy a jóslat igaz-e? Néhány év múlva kiderül.

magazin at_gozsdu_5

 

Helyszín:  A Gozsdu Udvar várja a szerelmeseket akár ünneplik a Valentin-napot, akár nem!

Forrás: Just Creative
Fotó: Just Creative/Schumy Csaba


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications