728 X 90

Antal Timi frizuraszemlén

By Frizura & Szépség

A fiatal énekesnő legfrissebb, „Közelebb” című száma igazi nyári slágernek ígérkezik. A vidám, üde dal újabb lépcsőfok Timi karrierjében, hiszen dalszerzőként is részt vett az alkotásban.

Grób Gergő - Antal Timi (3)

„Már az »Elég« is személyes dal volt abban a tekintetben, hogy pár sorát én szereztem. Az új szám még közelebb áll hozzám, hiszen az írásában is jóval nagyobb részem volt. Teljesen más érzés úgy hallgatni egy dalt, hogy emlékszem, milyen gondolatok, érzések éltek bennem a születésekor” – mondta Timi.

Grób Gergő - Antal Timi (6)

A „Közelebb” szövegét Molnár Tomi írta, akinek az „Elég” sorait is köszönhetjük. A dalhoz egy különleges, egysnittes videoklip is készült, amelyet Győr macskaköves utcáin forgatott a Studio-X csapata. „A korábbi számokhoz is készítettünk videókat, de egyik sem volt ilyen összetett. Azzal, hogy nincs vágás a videóban, mindenkinek folyamatosan a maximumot kellett hoznia. Elég volt egy rossz mozdulat tőlem vagy a statisztáktól, és máris elölről kellett kezdenünk a felvételt. Nagy csapatmunkát igényelt a forgatás, de talán pont emiatt lett az egyik kedvencem!” – büszkélkedett az énekesnő.

Grób Gergő - Antal Timi (10)

Amióta beválogatták a Shrek, a musical szereplői közé, Timi élete a csapatmunkáról és a koncentrációról szólt. A több hónapos kemény próbák után a közönség május 29-én láthatta a lányt – két előadáson is – Tojás Tóbiás szerepében. „Hatalmas élmény volt ennyi ember előtt fellépni! Nagyon örülök, hogy részese lehettem a produkciónak, sokat tanultam a szakmáról és magamról is.”

Grób Gergő - Antal Timi (8)

A teltházas arénás előadások után Timi újra a szóló karrierjére koncentrál, a nyáron akusztikus és élő koncerteken találkozhatunk vele, a nyár végén pedig új száma jelenik meg, amely az eddigiektől eltérően egy keményebb, pop-rockos hangzású anyag lesz. Timi idén még egy középlemezzel is készül, amely 5-6 saját szerzésű dalt tartalmaz, a nagylemezt pedig jövőre várhatjuk a fiatal tehetségtől.

Grób Gergő - Antal Timi (1)

Grób Gergő - Antal Timi (5)

Frizuraszemlén:

Timinek ez a kiegyenesített félhosszú hajviselet szépen kontúrozza az arcát. Különösen jól áll neki, hogy a haja vége világosabbra van festve – készülve a nyári hangulatra. Ez most nagyon divatos lesz az idén. Az egyenesen hordott frizuránál nagy hangsúlyt kell fektetni a precíz hajvágásra, ez ennél a frizuránál elengedhetetlen. Hogy kiemeljük a forma szépségét, használhatunk waxot, hajvégápoló olajat, így a fényét is növelhetjük.

Fotók: Grób Gergő Photography

Kulcsszavak: , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble