728 X 90

Átvarászolva – Rebeka

By Frizura & Szépség

 

A decemberi Átvarázsoláson Rebeka volt az egyik vendégünk. Anyukájával, Annával érkezett. Nagyon jól érezte magát a fotózáson, amit a fotók is tükröznek. Mint egy profi modell, úgy pózolt a kamera előtt.

 

„16 éve foglalkozom a vizes sportok hercegnőjével, a szinkronúszással, mind versenyző, mind edző. 6 éves koromig teljesen sima, egyenes hajam volt, majd a klóros víz hatására begöndörödött. Nagyon kedvelem így hordani a hajam, de a változatosság híve vagyok, ezért jelentkeztem a Frizura és szépség magazin Átvarázsolva című rovatába. Kíváncsi voltam hogyan változtat át egy ilyen profi csapat az ünnepek közeledtével. Sminkeléshez szempillaspirált és ritkán tust használok. A fotózáshoz készített natúr hatású smink, üde és ízléses, mely közel áll a személyiségemhez és továbbra is alkalmazni fogom. A hajam az egyenesítés után könnyeddé, lágy tapintásúvá vált, és a göndörség után sem tűnt szokatlannak. Az egész stábnak nagyon hálás vagyok a »varázslatért« és azért, hogy igazi karácsonyi hangulatot varázsolt a szívembe”

 

Haj:

Rebekának csodálatos természetesen göndör haja van. Szőkére festett, de nem viseli meg a haját, mivel a természetes színe sem sokkal sötétebb.

Rebeka szereti a göndör haját és sokszor szárítja úgy, ezáltal volument ad a hajának és kiemeli a csodaszép fürtöket, amit napokig meg sem kell fésülni, csak ápolgatni különböző krémek és olajok segítségével – karban kell tartani a fürtöket.

Rebeka stílusa teljesen megváltozik, ha kiegyenesítjük a haját. Zsuzsi a szárításnál gondosan – kefével és hővédőszérummal – precízen kihúzta Rebeka haját, majd hajvasalóval még egy kicsit rásegített, hogy az tartósabban megmaradjon. A végén hajvégápoló olajjal átsimogatta a haját, hogy fényes legyen és a maradék kósza szálak is a többihez simuljanak. Rebeka szép arcát még jobban kiemeli, ha egyenes a haja.

Smink:

Rebeka a nyár típusba tartozik, ezért lehet hideg színeket használni. Arcbőre könnyen barnul, Adri most is, a tél derekán kellemes natúr szint tudott az alapozónál használni, nem kellett hófehéret. (A nyakat, fület se felejtsük ki az alapozásnál!) Kék szemszínét nagyon jól kiemeli a rózsaszín használata. Adri gyöngyház fehérrel kezdte a szemzúgnál, majd gyöngyházas rózsaszínnel árnyékolt. Ehhez illő halvány rózsaszint tett az arc pirosításához. Adri hideg rózsaszínű szájfényt ajánl az ajkakra. Lehet rúzst is használni, de a gyöngyházcsillogással mindenkepp bolondítsuk meg, ettől lesz meg a porcelánhatás.

Frizura: Nemes-Meggyes Zsuzsanna

Smink: Palkovics Adrienne

Fotó: Wertán Botond


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble