728 X 90

Átvarázsolva – Anna

By Frizura & Szépség

Anna lányával, Rebekával érkezett az Átvarázsolásra. A fotózássorán egyre bátrabb lett és egyre többet mosolygott a kamera előtt, ami nagyon jól áll neki. Új frizurájával és természetes hatást keltő hajszínével teljesen megújult.

„Személyi és pilates edzőként dolgozom. A jelentkezésre az motivált, hogy igazi, gyökeres változást szerettem volna elérni, ugyanis a korábbi hajszínemet már túlságosan sötétnek gondoltam. Így találtam rá az Átvarázsolva szakértőire, ahol teljesen Zsuzsa profi kezeire bíztam magam.

Az eredménnyel több, mint elégedett vagyok! Örömmel és magabiztossággal tölt el az új szín és forma, melyhez finom textúrájú smink párosul. A fotózás során hasznos sminkelési és öltözködési tanácsokkal láttak el, melyért külön köszönettel tartozok a csapatnak.

Haj:

Sötét mahagóni vörösből lett középmogyoró-barna, ami sokkal jobban kiemeli a szeme és bőre színét.

Folyamata:

Zsuzsi az alapszínt világosította koktélozással, majd, amikor már elért egy 7-es színmélységet, rátette a végleges hajszínt. Ezt nagyon óvatosan kell alkalmazni, mert ilyenkor a haj már nagyon gyorsan reagál a vegyi hatásokra, ezért fokozatosan adagolta a színt a végső kívánt hatásig. A hajvágásnál felfrissítette a hajvégeket, 2-3 cm vágott Anna hajából. Hátul még egy picit rövidebbre vágta, hogy egy kis búbhatást érjen el. A szárításnál törekedett a megfelelő és kíméletes hőhatásra, mert érzékenyebb a haj ennyi vegyi kezelés után. A formát lazán, oldalt előre szárította, a végén vax segítségével tincsezte és tette még lendületesebbé.

Smink:

Anna az úgynevezett ősz típusba tartozik, ezért meleg színekkel sminkelte Adri. Sárgásbarna bőrére ehhez megfelelő alapozót használt (kézfejünkön láttatva tudjuk kiválasztani a megfelelő színt). A szemére arany-bronz színt tett, az alsó kontúrt sötétbarnával húzta ki, csak port használt, ceruzát nem. Az ovális arcformához a pirosítót az arccsont alá tette, de csak egy leheletnyivel lejjebb. Barnás-rózsaszínes színezett szájfényt használt Anna szájára.

Anna lányával, Rebekával.

Frizura: Nemes-Meggyes Zsuzsanna

Smink: Palkovics Adrienne

Fotó: Wertán Botond


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble