728 X 90

Átvarázsolva – Zsuzsanna

By Frizura & Szépség

másolat nagy web_MG_6953A tavaszi átvarázsoláson Benkéné Bogdán Zsuzsanna volt az egyik vendégünk. Zsuzsa közgazdász, könyvvizsgáló, jelenleg könyveléssel foglalkozik családi cégüknél. Minden szabad percét a családjával, férjével és gyerekeivel szereti tölteni. Két gyermeke van, lánya most várja az első kisbabáját, így nagy az izgalom a családban. Zsuzsa a mindennapi munka után a természetben tud a legjobban feltöltődni, szereti a gyönyörű tájakat és madarakat. Kedvenc sportja a biciklizés.

másolat _MG_7037

„Már régóta szerettem volna egy ilyen komplex tanácsadáson részt venni. Úgy gondoltam, hogy jó lenne egy icipicit másnak lenni. A lelki boldogságomhoz szükségem van a külsőm, a megjelenésem harmóniájára is. Szerettem volna a családomnak és a környezetemnek megmutatni, hogy idősebb embereken is lehet még – pozitív értelemben – változtatni. Érdekes volt számomra, ahogy változik az ember az »átvarázsolás« alatt. Különösen jól éreztem magam a sminkelés és a fotózás alatt. Jó volt szépnek, csinosnak érezni magam. Ezzel párosult a lelkem megnyugvása is. Úgy érzem, a fotózás alatt sikerült ellazulnom, és örömmel álltam a fényképezőgép elé. Bátorságot kaptam például az öltözködésemet illetően. Az egészségesebb életmódunkra vonatkozóan is hasznos tanácsokat kaptam. Köszönöm nektek azt a szép délelőttöt, amit eltölthettem veletek!”

másolat_MG_7041

másolat_MG_7054A képek magukért beszélnek, látszik, hogy Zsuzsa valóban élvezte ezt a napot, aminek mi nagyon örülünk. A színek nagyon jól állnak neki. A zöld Navona By Pastellstudio ruhát mintha neki tervezték volna.másolat _MG_7047

Frizura: Zsuzsa haja fakó, festett állapotban volt, hosszára pedig már ráfért az egészségügyi hajvágás is. Hogy egy tömörebb volument érjünk el, rövidebbre és enyhén fokozatosra vágta Meggyes Zsuzsi mesterfodrászunk, hátul a búbnál kialakítva egy kis részt, amit ha magának otthon szárít meg Zsuzsa, nem fog lelapulni. Vékonyszálú, gyenge haja van, ezért kell óvatosan bánni a hajvágással. Hajszárításhoz tőemelőt használt Zsuzsi és körkefével simította tisztára a tincseket. Vendégünk, Zsuzsa arcához és haja színéhez jó álltak az élénk színek, bátran hordhat hasonló árnyaltokat.

másolat_MG_6980Smink: Zsuzsa arcformája szögletes, arcára a The Body Shop (TBS) hidratáló alapozóját használta Szilvi, ami marulaolaj-tartalma miatt egész nap táplálja az arcbőrt. Alapozónál érdemes két színt használni: világosabb árnyalatot a „T” vonalba (homlok, orr és áll vonala), az arc külső vonalaira pedig a bőr tónusával megegyező színt, ami a nyak színétől még nem tér el.

A szem alatti világosításra a TBS Concealer Pencil 08-as árnyalatát használta. A korrektort a belső szemzugtól kivisszük majdnem a homlok vonaláig és apró mozdulatokkal összedolgozzuk az alapozóval. Zsuzsa esetében a TBS bronzosító púdert az orcacsont alatti részre vitte fel Szilvi, ezzel kicsit keskenyítve a szögletes arcformát.

másolat _MG_7070 kék ruha egész alakos

A szemek hangsúlyozásánál elsősorban a szemszínt és a hajszínt kell figyelembe venni, majd a ruha színét. A TBS Shimmer Cube Palett 22-es, négy színből álló szemhéjpúderét használtuk. Szilvi a szem külső (homlok felőli) sarkába sötétebb árnyalatot tett, amit még az alsó vonal 1/3-ig bevitt. A belső szemzugba került a legvilágosabb szín, és a kettőt összemosva egy közepes színárnyalat.

shimmer cube green 22Moisture FoundationSzakemberünk a TBS Super Volume dúsító szempillaspirállal hangsúlyosabbá tette a tekintetet. A szemöldök formázása nagyon fontos, mert karaktert ad az arcnak, de a természetes vonalak figyelembe vételével.

Ezt tehetjük szemöldökceruzával, színazonos, matt hatású szemhéjpúderrel vagy a TBS szemöldökformázó palettájával. Mindegyik esetben ferde ecsettel dolgozunk.

Zsuzsánál a hangsúlyos szemárnyékolás miatt enyhén csillámos színtelen szájfényt használt Szilvi (TBS Lip Gloss 9).

Frizura: Nemes-Meggyes Zsuzsanna

Smink: Spengler Szilvia, The Body Shop

Fotó: Wertán Botond

Ruha: Navona By Pastellstudio zöld ruha, Tezenis kék ruha

Ékszerek: Swarovski


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble