728 X 90

Az ősz legnagyobb divatslágerei avagy farmer trendek a sokféleség jegyében

By Frizura & Szépség

A folyamatosan változó trendek ellenére a farmer mindig is alapdarab marad. Idén ősszel a sokféleség és a különleges fazonok kerülnek előtérbe, így a kezeslábasok, az A vonalú szoknyák, a mintás vagy a patchwork öltözet. A hűvösebb idő beköszöntével érdemes átnéznünk ruhatárunkat és még időben beszerezni a hiányzó tételeket. Ajánlott olyan alapdarabokra is fókuszálni, mint a farmer, ami minden szezonban képes megújulni, izgalmas és néha meglepő megoldásokkal színt vinni a hétköznapokba. Idén a szolidabb, nőiesebb fazonok mellett megjelennek a 80-as évek jellegzetes viseletei is; a patchwork stílus, a mintás dzsekik, kezeslábasok vagy a bővebb szárú nadrágok.

Overál / Jumpsuit
Azon túl, hogy megidézi a 80-as évek divatját, egy esős őszi napon, amikor nincs kedvünk hosszasan gondolkodni azon, mit vegyünk fel, a farmer anyagú kezeslábas stílusos és kényelmes megoldás lehet. Segítségével erőfeszítés nélkül képesek leszünk kitűnni a tömegből.

A klasszikus A vonalú ruha
Ha a kezeslábas nem a mi világunk, akkor inkább az A vonalú ruhákat célozzuk meg. A kerek nyakú, végig gombos fazon a kifutón is népszerű. Nemcsak kiemeli a nőiességet, de hosszú szárú csizmával és egy színes sállal párosítva akár Meghan Markle nyomdokaiba is léphetünk.

Minták és patchwork
A klasszikus értelemben vett patchwork, vagyis foltozott, illetve mintás dzseki feltűnő, vagány és ikonikus. Érdemes azonban a farmernadrágok terén is keresgélni, mert ötletes, sőt merész megoldásokat is találhatunk. Így például a trapéz vagy a különböző színű nadrágszár akár a mi stílusjegyünkké is válhat.

Fotók és forrás: Premier Outlet


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség