728 X 90

Baba sorozat: Zalánnal az élet – 7. rész

By Frizura & Szépség

A hetedik hónapot tapossuk, kitartóan menetelünk előre, gyűjtjük az élményeket, tanuljuk az életet, kóstolgatjuk az ismeretlen ízeket, rácsodálkozunk az ünnepi varázslatra és a mesebeli fényekre.

923260_1015149278542008_8433053446579120273_n

Zalán első karácsonya. Nagyon készültem erre a pár napra. Azt szerettem volna, ha minden tökéletes, meghitt, és nagyon ünnepi. De persze Ő még nem sokat értett meg ebből a nagy kavalkádból, igazából a férjemnek és nekem volt fontos, hogy az első, hármasban töltött szenteste meghitt és áldott legyen. Szerencsére nem feszültünk rá nagyon, hagytuk, hogy történjenek a dolgok, éltük a mindennapi életünket, csak éppen lett egy hatalmas fa a nappaliban, fa díszek és színes égősor került rá, kisült mézeskalács illata lengte be a konyhát, és kis csengők és angyalkák díszítették Zalán szobáját, melyeket minden pelenkázás előtt és után meg kellett szólaltatni. Tényleg varázslatos volt.

Huszonnegyedikén reggel elhoztuk a pesti Dédit Budaörsre a Nagyihoz, aztán a Nagymamáéknál ebédeltünk. Délután a budaörsi Dédi mamánál és Dédi papánál ünnepelt a nagy család. Este pedig hármasban üldögéltünk a fa alatt, bontogattuk az ajándékokat, énekeltünk, és hálát adtuk a Teremtőnek mindazért, amink van.

IMG_6588

A karácsony többi napja is nagyon meghittre sikeredett: itthon kuksoltunk mind a hárman, mert Zalán beteg lett: hányás, hasmenés. A kedélye nagyon jó volt, kacagott, jött-ment, gügyögött, sőt, enni is akart nagyon, de hát nem lehetett, csak pár kortyot félóránként. A hozzátáplálással is le kellett állnunk. (Azóta is próbáljuk utolérni magunkat.) A harmadik napon már mindegy volt, hogy hová, de muszáj volt kimozdulnunk. Zalán már teljesen tünetmentes volt, így bevállaltunk egy nagyobb túrát az erdőben. Szuper volt! Ő babakocsiból csodálta a tájat, mi pedig szorgalmasan toltuk, húztuk, emeltük mindenen át.

2015
Rengeteg izgalom ért minket 2015-ben. Leírni is nehéz lenne mindet. A legmeghatározóbb, hogy az életünk hatalmas fordulatot vett, egy másik dimenzióba került. Zalán érkezésével minden megváltozott, de ez így van jól. Hatalmas kalandba keveredtünk, mindennap tanultunk valami újat, legfőképpen egymásról, és élveztük a hármasban töltött idő minden percét. Megszállott élménygyűjtőkként ebben az évben sem unatkoztunk: balatoni nyaralások, családi szülinapok, erdei séták, napsütötte délutánok, lusta szombatok, baráti beszélgetések, vidám gyerkőctalálkozók sora van mögöttünk.

Gyere, 2016, tárt karokkal várunk!

Kárpátiné Boross Nóra

Fotók: Kárpátiné Boross Nóra


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications