728 X 90

Beszámoló a New York-i Fashion Weekről

By Frizura & Szépség

Nemrégiben a divatvilág szeme New Yorkra szegeződött, ahol a Maybelline az idén is meghatározó szerepet játszott a 2015-ös tavaszi-nyári sminktrend megalkotásában.

lacoste_smink(5)

Ebben a szezonban debütált Yadim, a márka új globális sminkmestere, akinek kreativitása, egyénisége, és rendkívüli tapasztalata meghatározta a kifutók sminktrendjét.

Yadim Global makeup artist by Maybelline New York & Larion Oscar

Larion Oscar, a Maybelline magyarországi sminkmestere immár második alkalommal sminkelt a Fashion Week 4 backstage-ében.

lacoste_smink(4)

SAMSUNG CSCLacoste
arc lacoste_page1_image3Sportos eleganciájának titka, hogy a természetes szépséget ötvözi a futurizmussal. A Lacoste show sminkje is ezt az energikus frissességet tükrözi.

arc marahoffman_page1_image3Mara Hoffman
Nőies báj, légiesség jellemzi Mara Hoffman kollekcióját. Az élet napos oldalát hivatott bemutatni napcsókolta sminkje: tele optimizmussal, magabiztossággal, frissességgel.

publicschool_page1_image7

osnyc 061arc publicschool_page1_image3Public School
A fiatal, feltörekvő tervezők bemutatóján a cool márka, a Public School új kollekciója a „városi katona” munka címet kapta, nem véletlenül. Férfi és női darabjai egyaránt igencsak maszkulin stílusjegyeket képviselnek. A független, magabiztos emberek stílusa a nagyváros lüktető tempójával átitatva. Sminkje szemhangsúlyos, de temperamentumosan friss.

20140910_Boyle_Maria_Ke_Fisherman_058

arc mariakefrisherman_page1_image3Maria Ke Fisherman
A modern városi lányok sminkje a chices Lolita és Audrey Hepburn között félúton. Egyszerre kislányosan bájos és titokzatosan nőies.

Fotók: Maybelline


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications