728 X 90

Bikini divat: A mix ’n’ match és az egyberészes a strandok sztárja

By Frizura & Szépség

Retró, feltűnő mintás, fodros, sportos, vagy éppen elegáns fazon: idén nyáron bátran válogathatunk a stílusos bikinik és fürdőruhák között!

magazinba F39 CHASING_S23_113

Stílustippek bikini vásárláshoz

Irányítsuk a figyelmet! Örökérvényű szabály, hogy azt hangsúlyozzuk, amit ki szeretnénk emelni magunkon. Ha nem vagyunk elégedettek például a lábainkkal, válasszunk mintás, harsány színű felsőt, ami egyből odavonzza a tekinteteket!

magazinba image F39 CARRIED_06_191

Nyújtsuk a lábat! Nem születhet mindenki olyan hosszú lábakkal, mint a szupermodellek, de egy jól megválasztott, magasan végződő alsóval sokkal hosszabbnak tűnnek majd lábaink.

Mixeljünk bátran! Nem csak a városban, hanem a vízparton is divatos a mix ’n’ match, keverjük bátran a különböző mintájú vagy színű alsókat és felsőket!

Dúsabb keblek egy szempillantás alatt. Ha telt idomokra vágyunk, válasszunk fodros, redőzött felsőket, így minden szem ránk szegeződik majd!

magazinba egyberészes F39 CHASING_S14_223

magazinba egyberészes termék IC00009_29100_WEBmagazinba egyberészes termék IC00012_29103_WEBElegáns darabok, akár vízparti buliba is. Egy elegánsabb egyrészes fürdőruha az esti buliban is szuperül megállja a helyét, választhatunk hozzá sortot vagy szoknyát is. Ehhez már csak egy feltűnő kiegészítő kell és kész is a tökéletes fesztiválszerelés!

Japán hangulatban. Idén a strandruhák helyett válasszunk a derékban megköthető kimonószerű felsőrészeket, tunikákat!

Mindentudó kalapok. A nyár nélkülözhetetlen darabja, ha a városban nincs bátorságunk viselni, a vízpartra mindenképpen vigyük magaddal, remekül feldob minden szettet!

magazinba F39 CHASING_S20_154

Fotók: Intimissimi

Forrás: Arena Plaza


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications