728 X 90

Bikiniszezon előtti feszesítés a Nu Skin ageLOC Galvanic Trio segítségével

By Frizura & Szépség

Hurrá, majdnem itt a nyár! Ez egyben azt is jelenti, hogy ideje elkezdeni feszesíteni, hogy bikiniben is elégedettek legyünk magunkkal! A megfelelő táplálkozás és mozgás mellett nagy segítség lehet a Nu Skin ageLOC Galvanic Body Trio. Nagyszerűen kisimítja a narancsbőr megjelenését és feszesít is.

body trio

ageLOC Galvanic Body Spa

A Nu Skin ageLOC Galvanic Trio része az ageLOC Galvanic Body Spa készülék, amelyhez az ageLOC Body Shaping Gelt (alakformáló gél) ajánlott használni. Az ageLOC® Body Shaping Gelt (alakformáló gélt) kizárólag a szabadalmazott Nu Skin® Galvanic Spa készülékekkel való használatra fejlesztették ki, hogy testünket elhalmozza az ageLOC® jótékony öregedésgátló hatásával. Az ageLOC® Body Shaping Gel (alakformáló gél) olyan intenzív hatású kezelő termék, amely csökkenti zsír és narancsbőr megjelenését, kisimítja a bőrön található gödrös területeket, valamint segít a bőrnek feszesebb külsőt és általános jó megjelenést kölcsönözni. A készülék önszabályozó galvánárama szinergikusan együttműködik az ageLOC® Body Shaping Gellel a fő összetevők bejuttatásának megkönnyítése érdekében.

A gélt hetente háromszor karra, alhasra, fenékre és combra kell felvinni és a készülékkel lágyan bemasszírozni, amíg a kezelés teljesen be nem fejeződik! Az optimális eredmény érdekében ajánlott használni utána az ageLOC® Dermatic Effects feszesítő testápolót.

A két termék közötti különbség abban van, hogy a gélt a Galvanic Body Spa készülékhez tervezték, amely segít bejuttatni a fő összetevőket a bőrbe. Erősíti a bőr extracelluláris mátrix (ECM) aktivitását egy egészséges külsejű bőr létrehozásáért és fenntartásáért. Speciálisan arra is tervezték, hogy segítsen felfrissíteni, tisztítani és energiával feltölteni a bőrt, miközben csökkenti az öregedés látható jeleit. A testápoló pedig fokozza a bőr megújulásához szükséges sejtmegújulást és visszaadja természetes, üde külsejét. Technológiájával segíti a fényeloszlást is, hogy a bőrt lágyabbnak mutassa és javítsa felszíni megjelenését. Elvégzi a napi hidratálást és azonnal lágyítja a bőrt. Fontos, hogy a Dermatic Effects alakformáló testápoló nem használható együtt galvánárammal).

A Nu Skin súlykontroll programjának  nagyon hatékony kiegészítése lehet a fenti feszesítő program.

Ajánlott cikk: TR90 áttörő súlykontroll program

Fotók: Nu Skin


Kulcsszavak: , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications