728 X 90

Bogi frizuraszemlén

By Frizura & Szépség

A 18 éves énekesnő, Bogi még csak idén tavasszal fog érettségizni, de a tanulás mellett most a zenélés játssza a főszerepet az életében. Bandájával jövő héten országos turnéra indulnak.

4

2014-ben „We All” című dalának köszönhetően ismerte meg a közönség. Ugyanabban az évben a magyar zenei szakma neki ítélte oda a Fonogram-díjat „az év felfedezettje” kategóriában. Néhány hónappal később megérkezett a folytatás, a „Feels So Right” című második kislemez. 2014 ősze pedig egy óriási meglepetést tartogatott Bogi számára: októberben a Papp László Budapest Sportarénában James Blunt előtt léphetett fel. A 2015-ös év sem diktált lassabb tempót Boginak. Izgalmas döntést hozott pályáját illetően, zenekart csoportosított maga köré, és Bogi & The Berry néven folytatta tovább a zenélést.

2

Az énekesnő mostanság szerzőként is kiveszi a részét a munkálatokból, új számai pedig magyar nyelvűek. Ezek közül az első kislemez a „Körút” című felvétel volt. Ezt a dalt tavaly év végén a „13-as ház” követte, melynek a szövegét maga Bogi jegyzi. Az énekesnő nemrégiben Amerikában is járt, ahol három akusztikus zenei estje volt New Yorkban, New Jerseyben és Floridában. A következő hónapokban azonban már Magyarországra koncentrál a brigád: Bogi és zenekara március 3-án első budapesti koncertjét adja majd a Mika Tivadar Mulatóban. A debütáló fővárosi bulira rengeteg meglepetéssel készül a csapat, és mielőtt ők színpadra lépnének, a SirVive-val bulizhat a közönség. Ebben a hónapban pedig a Mary Popkids és a The Biebers társaságában indul országos turnéra a Bogi & The Berry. Mindezek mellett március közepén további izgalmak elé néz a győri lány, hiszen „az év énekesnője” kategóriában esélyes a Glamour Women of The Year díjra.

1

Bogi frizuraszemlén
A hosszú haj soha nem megy ki a divatból. Az enyhén fokozatos hajvágás alkalmas a hatalmas hajtömegek rendezésére akár a vékony szálú hajak dúsabbá tételére is. Bár Bogi esetében nem beszélünk vékony szálú hajról, de neki is szebben rendeződnek a hajszálai, ha enyhén fokozatosra van vágva a vége. A hullámos kialakítás pedig még dúsabbá teszi a hajkoronát.

Nemes-Meggyes Zsuzsanna

Fotók: Warner/Magneoton


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble