728 X 90

Boldog Valentin-napot!

By Frizura & Szépség

Sokan még a mai napig is idegenkednek a Valentin-naptól. A szeretetet valóban nem lehet évente egy napra korlátozni, de miért nem tehetnénk mégis ünnepélyessé ezt a napot, amikor évszázadokkal ezelőtt már a középkorban is megtették. Nekünk pedig nincs más dolgunk, mint hogy ápolni a hagyományokat és ezen a napon csak a szeretetre gondolni.

Ez az a nap, amikor szerte a világon a legtöbb virágot ajándékozzák.  A virág fajtája, színe és illata is hatással van a választottunkra. A jácint illata ellenállhatatlan, így vele garantált a hódítás, a tulipán szelídségével és visszafogott illatával minden szívet megmelenget, az illatos frézia elindítja a fantáziát és új lendületet ad, az előkelő vörös rózsa pedig a legforróbb szerelmi vallomás hírnöke. Lepjük meg mi is a kedvesünket mi is valami különlegessel, amire egész évben emlékezni fog: „vezessük az orránál fogva”!

Íme néhány ötlet:

Vizes romantika

Romantikus hangulatot otthon is könnyen teremthetünk néhány illatgyertya, füstölgő és kellemes zene segítségével. Készíthetünk egy közös kellemes illatos fürdőt is, melyet még érzékibbé tehetünk, ha mindezt lágy fényekkel, finom szivacsokkal, különleges szappanokkal, és persze csábító illatokkal fűszerezzük. Hiszen a vonzódás egyik fontos kulcsa a csábító illat.

Vacsora édes kettesben

Egy kellemes vacsora kedvenc éttermünkben egy kis zenével és finom falatokkal fűszerezve igazi hangulatfokozó mindkét fél számára.

Hétvége a hegyekben

Egy közös kirándulás, séta vagy síelés a havas lejtőkön, pezsgős reggeli, egy kis wellness, – melyek min-mind meghitté és felejthetetlenné teszik a Valentin-napot. Mindenesetre fontos, hogy a „lángot” folyamatosan életben tartsuk, és időnként pedig újra és újra fellobbantsuk.

Kovács M. Dóra

Fotó és forrás: Internetpatika


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség