728 X 90

A brit divatikont, Alexa Chungot választották a L’Oréal Professionnel idei nemzetközi szépségnagykövetének

By Frizura & Szépség

A brit divatikont, Alexa Chungot választották a L’Oréal Professionnel  idei nemzetközi szépségnagykövetének.

A divattervező, műsorvezető, modell, kreatív tanácsadó és író, Alexa Chung generációja egyik legkiemelkedőbb stílus ikonja. A lenyűgözően elegáns stílusa tökéletes összhangban van a márka párizsi trendjeivel.

Alexa Chung 2 kulcsfontosságú bevezetés arca lesz 2018-ban: a Parisian Nude, vagyis a márka új Párizsi sikket képviselő hajszínkollekciójáé, valamint a ProFiberé, a márka legnépszerűbb, hosszan tartó ápolást biztosító termékcsaládjáé.

A 2,9 millió Instagram követő mellett még számos dolog miatt tűnik ki Alexa a tömegből. Az elismerések között szerepelnek a következő díjai: Editor’s Choice- Elle Style Awards, Glamour Magazin Women of the Year és a Britt Divat Ikon díj a British Fashion Awards-on. A Vouge UK-val való közös projectje, a „Future of Fashion” videó sorozat kettő Webby díjat is nyert, valamint Alexa jelenleg a British Fashion Council nagykövete is. A nemzetközi divatvilágban való jelenlétét kihasználva, Alexa megírta első könyvét „It” címmel, amelynek hatalmas sikere lett. Valamint egy díjnyertes applikáció, a Villoid társalapítója is, aminek segítségével a felhasználók létre tudják hozni a saját online közösségüket, inspirálódhatnak és megvásárolhatják kedvenc stílusikonjaik szettjeit is.

Nem is olyan régen, a L’Oréal Professionnel már együtt dolgozott Alexa Chunggal, amikor is debütált az ALEXACHUNG ruhamárka Londonban, 2017 májusában. Ez az együttműködés folytatódott egész évben, a L’Oréal Professionnel készítette a frizurákat a kifutókra egészen a 2017 Párizsi Fashion Week –ig.

 

Fotó és forrás: L’Oréal Professionnel

 


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hírlevél feliratkozás

Frizura és szépség