728 X 90

Charlie Puth frizuraszemlén: újragondolt klasszikus hatás

By Frizura & Szépség

Charles Otto Puth Jr., vagy ahogy mindenki ismeri, Charlie Puth Amerika egyik legtehetségesebb fiatal énekes-dalszerzője. A 24 éves géniuszra pár éve a Youtube-on, majd 2015-ben akkor figyelt fel a zeneipar, mikor kiderült, hogy a rapszöveg kivételével Charlie jegyzi Wiz Khalifa Paul Walker emlékének dedikált dalát, a ’See You Again’-t. Az ominózus szám rögtön siker lett, és persze meg sem állt a toplisták csúcsáig.

Charlie Puth - Pub 2 - Catie Laffoon

A diadal után pedig végre Puth debütáló nagylemeze is megérkezett az elmúlt hónapokban ’Nine Track Mind’ címmel, rajta a nem mindennapi tehetség eddigi legemlékezetesebb felvételeivel. Így kapott helyet a korongon a már említett, kétszeres Grammy-jelölt ‘See You Again’ track Wiz Khalifával, valamint a Marvin Gaye című dal Meghan Trainor-rel. Sőt, a ‘Nine Track Mind’ egy különleges duettet is rejt, melyet Charlie Selena Gomezzel énekel. A slágergyanús közös szerzeményt a két előadó ’We Don’t Talk Anymore’-nak keresztelte. Jól sikerült a lemez, mi is meghallgattuk a szerkesztőségben. 🙂

Charlie Puth-Main Pub 1-Elisabeth Caren

Frizuraszemlén

Újragondolt klasszikus hatás. Már évek óta nagy népszerűségnek örvend a fiatalok körében. Lényege, hogy a hajat a fej két oldalán, illetve a hátsó részen felnyírják, a fej tetején pedig viszonylag hosszúra hagyják.

Charlie Puth – Pub 5 – Catie Laffoon

Nagyon kedvelt frizura, egyrészt rendkívül sok hajformázási módnak enged teret, másrészt pedig lényegében mindenkinek jól áll, hiszen teljes mértékben személyre szabható.

 

Fotó és forrás: Warner-Magneoton

Kulcsszavak: , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications