728 X 90

Chernek mindig sikerül megújulnia és valami újat hoznia nekünk.

By Frizura & Szépség

Az utánozhatatlan Cher több mint 10 év után jelentkezik új albummal  (szeptember 30). A Closer To The Truth felvételei Los Angelesben és Londonban zajlottak. A lemezen a vadonatúj dalok mellett megtalálható a “You Haven’t Seen The Last Of Me’, mely a Burlesque című filmben hangzott el. Az első kislemezdal, a Woman’s World első helyen nyitott a Billboard Dance / Club Play listán. 

Copy of CherPublicity1 RGB

Az albumra két dalt írt P!nk (I Walk Alone és Lie To Me), egy dalban közreműködik Jake Shears a Scissor Sistersből (Take It Like A Man), és többek között Timbaland a producere. “Büszke vagyok az új lemezemre…szerintem a Cher rajongók biztosan örülni fognak neki és nem lesznek csalódottak.”  – mondta a pop ikon egy interjúban a közelmúltban.

cher-sajto-1 új nagyon szép másolat

Cher hosszú karrierje során rengeteg díjat nyert, köztük Oscar-t, Emmy-t, Grammy-t és több Golden Globe-ot is. Többszörös platinalemeze, a “Believe” 20 millió példányban kelt el, a “Believe” című kislemez 11 millió példányban. Cher az egyetlen szóló előadó, akinek az elmúlt hat évtizedben folyamatosan volt listavezető dala a Billboard pop chart-on.

A “The Voice” legújabb évadának tanácsadói között lesz Cher-t is, aki az elmúlt 3 év győztesét kinevelő mentor, Blake Shelton csapata mellé áll majd.

kék cher egész alakos ülő

Cher frizuraszemlén:

Talán ez rá a legjellemzőbb stílus: Hosszú barna haj természetes hullámokat hagyva érvényesülni. Az aktuális utcai divatot szem előtt tartva , lazán hullámosra hagyva és enyhén fel van tupírozva. Fontos, hogy az ilyen típusú frizuráknál próbáljuk megtartani a légies érzést és az ellenállhatatlan ragyogást. A haj legyen egészséges csak így mutat szépen a frizura.

másolat Cher_Cher__Closer_To_The_Truth_34654Az új albumán szőke haja merész, ám nagyon nőies. Gyönyörű!!!!

Ő az a típus akinek minden jól áll!

Arcát laza hullámok keretezik és teszik sejtelmessé. Látványos, figyelemfelkeltő és egy igazán mutatós Dívát varázsol az összkép.

A_26175_Face_2

Cher szereti a parókákat és jól is állnak neki. Lehet az egyenes, hullámos és szinte minden szín!  Persze a jól megválasztott parókához nagyon fontos a hangsúlyos és szépen elkészített smink. Ilyenkor figyelembe kell venni az összhangot aminek harmonizálnia kell a frizura és a smink között.

 

Fotó: Magneoton/Warner


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble