728 X 90

Christina Perri – énekesnő

By Frizura & Szépség
 

Christina Perri 2012. október 16-án egy különleges karácsonyi EP-t jelentetett meg  “A VERY MERRY PERRI CHRISTMAS” címmel.

A kiadványon egy vadiúj saját dal, a “Something About December” mellett helyet kapott pl. a The Carpenters “Merry Christmas Darling”-ja és Charles Brown “Please Come Home For Christmas”-e.  A hatszámos lemezen, melynek producere a Grammy-díjas David Hodges (Evanescence, Kelly Clarkson), új köntösbe öltöztették a Plastic Ono Band klasszikusát, a “Happy Xmas (War Is Over)”-t, Michelle Branch, LP, Bushwalla, és a Boys Like Girls-ös Martin Johnson közreműködésével.

“Egész életemben egy ilyen album elkészítésére vágytam – kommentálja a kiadványt Perri. – A családomban nagyon nagy dolog a karácsony, ezeket a dalokat pedig hároméves korom óta énekeltem. Az EP kedvenc karácsonyi dalaim gyűjteménye, és bónuszként ott van rajta a “Something About December”, melyet a testvéremmel írtunk, és arról szól, hogy bárhogy is vagyunk a világban, a karácsony ott van velünk a szívünkben.”

Frizura:

Christina  haja lágyan, hullámosan omlik. A kapcsolat nélküli hajvágást a színek variálása teszi még különlegesebbé. Ehhez a formához nagyon jól illik az asszimetrikusan  kialakított frufru. A legjobb választás!

 

 

Nemes-Meggyes Zsuzsanna

 

 

Fotó: Warner Music


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble