728 X 90

Converge, a MATRIX 2012-es trend kollekciója

By Frizura & Szépség

A MATRIX design team tagjai idén is olyan frizurákat és látomást vetítettek elénk, ahol a divat a képzelettel találkozik.

A Converge nevet kapta a MATRIX 2012-s TREND kollekciója, amelyet legjobban az összetartás szó ír le. És hogy ez mit is takar pontosan? A sytlingokon két ellentétes hatás találkozik, minden irányból színek gyülekeznek és formák olvadnak össze. A textúrák összeütköznek. A görbék egyenesbe olvadnak, a rövid pedig hosszúba. A klasszikus vonalak a jövő dizájnjával találkoznak.

Az idei kollekcióhoz 5 inspiráció tartozik, 4 női és egy férfi. Mind az ötöt 2 különböző stylingban is elkészítették, egy hétköznapi és egy extrémebb külsőt adva a frizuráknak.

 

Legelsőként itt van ez a különleges bubifrizura, melynek sajátossága, hogy egy szokatlanul széles frufruvonallal ad keretet az arcnak. A tónusok kontrasztja teszi a hajat még hangsúlyosabbá. A frizurának a feltűzött stylingja pedig divatos és elegáns Grace Jones külsőt ad.

 

Ennek a modern bubifrizurának a kialakítása a fokozatos vágáson alapszik, ami kacér megjelenést biztosít. A hajszín vörös és lila árnyalatának váltakozása felerősíti a vágás dimenzióit. A finom és fényes oldalak egy göndör Pompadour-hullámba törnek finom összevisszaságot okozva.


Ennél a stylingnál a kész és a befejezetlen találkozik, mellyel létrehozza a hollywoodi bájt. A semleges szőke árnyalatok kihangsúlyozzák a meleg réz árnyalatokat a dimenzióért és a mélységért.  A többszörös textúra felszabadítja a mozgást ebben a futurisztikus összetételben, ahol a csavart, sima és fonott találkozik.  Hétköznapi stylingja igen egyszerű, de annál vonzóbb külsőt biztosít.

 

Természetesen idén sem maradtak ki a férfi frizurák sem. Ennél a stylingnál a bronz árnyalat kihangsúlyozza a vágást és hűvös, férfias megjelenést kölcsönöz. Az utcákra térve az éles, súlytalan forma ötvöződik a kiemelt frufruval és a fejtetőn szűk oldalúra levágott hajjal.


Elegáns és érzéki hullámok rétegződnek, hogy megmutassák a gyönyörű hosszú hajat. A réz és a rézbarna harmonikus kontrasztja kiemelik egymást a tökéletességért. A drámai megjelenést az ellentétes textúrák kombinációja biztosítja; a lágy hullámokból kirobban a vattacukorhatás.

 

Fotó: Mátrix


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble