728 X 90

Courtney Harrell: világsztárok dalszerzője

By Frizura & Szépség

A napokban a Dalszerző Expón jártam és többek között Cortney Harrell énekesnő zeneszerzés mesterkurzusát is meghallgattam. Nagyon inspiráló előadás volt. Courtney nagyon közvetlen és kedves volt. Pár szót sikerült vele személyesen is váltanom az előadás után.

Eddig nem hallottam az énekesnőről, de érdemes rá figyelni, mert nagyon tehetséges dalszerző – énekes. Courtney többek között Chris Brown, Ariana Grande, Michelle Williams, Kelly Rowlandnak is írt már dalokat.

Sokáig nem akart a nyilvánosság elé állni énekesként, mivel fontosabbnak tartotta a kisfia nevelését, így először dalszerzőként dolgozott és lett sikeres. Amikor a fia betöltötte a 18 évet, akkor elérkezettnek érezte az időt, hogy énekesként is megmutassa magát. Ezt nem is tehette volna jobb helyen, mint a Voiceban.  Courtney a 10 legjobb  énekes között végzett.

 

Gyerekkora óta foglalkozik a zenével, a Berklee College Of Music ösztöndíjasa is volt, sok területen kipróbálta magát és mindig hitte, hogy a zene az ő útja bármilyen akadály is kerül elé. Szerinte a legfontosabb a dalszerzésben, hogy szívből jöjjön és legyen elég élettapasztalata az embernek, mert ebből tudnak az igazi dalok születni.

Hamarosan megjelenik Courtney „Made For Love” című dala, amelynek természetesen ő a szerzője is. Olyan dal lesz, amelyben sok oldalát meg tudja mutatni.

Molnár Gréta


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség