728 X 90

Dancsó Erika: Hogyan befolyásolhatja a következő évek divatját egy magyar mesterfodrász Párizsban?

By Frizura & Szépség

IMG_0844

IMG_3987Fodrász rovatunk vendége Tonomárné Dancsó Erika, mesterfodrász az első magyar, akinek sikerült bejutnia a világ egyik legrangosabb szépségipari versenyének elit 10-es kategóriájába.

A Haute Coiffure France (HCF Trophy) a fodrász szakma csúcsrendezvénye, amelyet Párizsban a Louvre dísztermében rendeznek meg.

IMG_0955 másolat kiemeléshez

Versenyen résztvevők munkái jövőbe mutatóak. Kreatív, egyedi, művészi, időnként extravagáns frizurák készülnek, amelyek új stílust, másfajta dizájnt inspirálnak a divatszakmák tervezőinek. Ebben a különleges és nagy érdeklődéssel kísért versenyen került a legjobb 10-be Tonomárné Dancsó Erika.

IMG_0932

A Franciaországban tanultakat itthon is szeretné bemutatni, fejleszteni, illetve továbbadni fiatal, tehetséges tanulóknak. Ennek érdekében különdíjat alapít, amelyet minden évben a szakma legjobb ifjú tanulójának ítél oda. A különdíj átadásának időpontja várhatóan a 2016. júniusi önálló bemutatója, amely Szentesen kerül megrendezésre.

IMG_0906

 A “szépség mindenkié” címmel indított kampányában a Dancsó Erika Szalon dolgozói nemcsak a hajvágást, festést és más szakmai dolgokat végzik el, hanem 2016-tól egyedülálló módon a vendégek mentális támogatására is figyelmet fordítanak.

IMG_0874

Most a versenyen készített munkájából és a versenyről láthatunk fotókat!

IMG_4029

IMG_3980

IMG_3933

 

Nagyon Gratulálunk Erikának!

Fotók és frizura: Dancsó Erika mesterfodrász


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications