728 X 90

Divatosan a kánikulában!

By Frizura & Szépség

A nagy melegben végre előkerülhetnek a lengébb, színesebb darabok a gardróbok mélyéről. Az okosan megválasztott ruhadarab pedig létfontosságú lehet a vakáció közben is: íme pár  tipp, amelyekkel nemcsak túlélhetjük a kánikulát, de közben igazán divatosak is maradhatunk.

Nyári minták mindenkinek

Ami a mintákat illeti: a pöttyös alakzatok mellett a gyümölcsös minták és a neonszínek körül forog az idei nyár trendőrülete. Fontos azonban, hogy a mintakavalkádot ne vigyük túlzásba. A kevesebb néha több és ráadásul egységesebb hatással is bír. Ne feledkezzünk meg a már évek óta kedvelt állatmintákról sem! A legnépszerűbb a piton- és a leopárdminta, ezeket a merészebb divatmegszállottak akár élénkebb színű virágmintával is párosíthatják.

Csak lazán és világosan!

A nyári perzselő napon a világosabb színeket részesítsük előnyben, azonban, ha valaki még ebben az évszakban is karcsúsító árnyalatokat szeretne viselni, azoknak a fekete ruhadarabok helyett inkább a mintásakat (pl. csíkosat) ajánljuk.

Az idei felsőruházat trendek nem kifejezetten sokat takarnak el viselőjükből, azonban egy kis figyelemmel könnyedén elkerülhető a közönséges hatás. Azok, akik már télen is a nyári alakot tartották szem előtt, különösen élvezni fogják a crop top fazont. Csipkés, hímzett, csíkos, fodros egyszínű – csak rajtad és a stílusodon múlik, hogy melyik mellett teszed le a voksod.

A többfunkciós lábbeli

A magas sarkak és a zárt cipők helyett inkább egy kényelmesebb szandál, espadrilles, vászoncipő, vagy egy slip-on mellett döntsünk a vakáció alatt. Ezekben akár egy kisebb kirándulást is élvezni tudunk. Az idei nyarat a virágmintás lábbelik térhódítása jellemzi, ha ez az új trend túl harsány lenne számunkra, válasszunk olyan darabot, amely megfelelően illeszkedik a stílusunkhoz.

A kalap, ami véd és eltakar

Nyáron szinte természetes, hogy minél kevesebb ruhadarabot akarunk magunkra aggatni, viszont egy napszúrás vagy rosszabb esetben egy hőguta igen komoly tünetekkel jelentkezhet. A kalap szerencsére lenge nyári ruhadarabokhoz is tökéletes és divatos választásnak bizonyul, ráadásul praktikus is, hiszen megvéd a napszúrástól és a káros UV sugaraktól. Ha igazán trendi és elegánsak akarunk lenni, akkor egy nagyobb, szélesebb peremű kalapot válasszunk.

A tökéletes napszemüveg

Szögletesebb arcformához az ovális, kerek keretű napszemüveg állhat jól, míg az oválisabb arcúaknak a szögletes keretet, hosszúkás arcformához a magas szemüvegkeretű, szív alakú archoz pedig az alacsonyabb szemüvegkeretű darabokat ajánljuk. Idén is – miként az elmúlt években – hódít a szuper trendi aviator, közismertebb nevén „pilóta” forma, vagy épp a cicás és kerek napszemüveg. Ha pedig valami különlegesebbre vágyunk, akkor a klasszikus helyett választhatunk tükrös vagy ombre lencséjű napszemüveget.

Fotók és forrás: Premier Outlet

Fotó 2: Navona Fashion

Kulcsszavak: , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications