728 X 90

Égi dallamok – lelket megszépítő pozitív gondolatok

By Frizura & Szépség

„Azt kívánom, hogy légy szerelmes az életbe! Annak minden pillanatába, minden helyzetébe. Lásd meg azt, amit más nem láthat, mert nem adatik meg neki a tisztánlátás kegyelme. Érezd a friss szellő fuvallatát, tapintsd ki a lehetőségeket, merj kockáztatni és újra nekifutni, százszor, ezerszer, fáradhatatlanul. Mert miközben így teszel, ezer és ezer új impulzus ér, amelyek újra feltöltenek. A kicsattanó energia pedig magához vonzza mindazt, amire szükséged van.”

3

Kovács Nóri tanácsát megfogadva egyszer hagyom, hogy valahol kinyíljon a könyv és lássam, hogy milyen gondolatokat szánnak nekem fentről. De van, hogy az elejétől kezdem olvasgatni a kötetet és hagyom, hogy magával ragadjanak a sorok. Már vannak kedvenc részeim. Nagyon sok szép gondolat van benne. A mai rohanó világban érdemes néha kicsit megállni és egy ilyen könyvet a kezünkbe venni, mert megszépíti a lelkünket és arra késztet minket, hogy elgondolkozzunk az életünkön, hogyan élünk, hova tartunk, mi a fontos. Olyan életet élünk-e, amilyet szeretnénk vagy elvárásoknak próbálunk megfelelni mindenáron, még akkor is, ha magunkat kell közben feladni. Felhívja a figyelmünket az élet szépségeire, a kis apró dolgokra, amelyekről a nagy nyüzsgésben megfeledkezünk, pedig olyan sokat adhatnak. Ilyen egy szép táj, egy gyönyörű zene, egy kedves mosoly és még megannyi más csoda, ami körülvesz minket.

És íme még egy kis ízelítő az Égi dallamok gondolataiból:

Lásd meg az apró, elrejtett csodákat, a téged váró lehetőségeket. Éld meg, hogy minden megtörténhet, hogy a képzelet nem szabhat határt a lehetőségeknek. Lépd át a határokat, hogy új területeket fedezhess fel, és bízz abban, hogy az út már létezik – neked csak járnod kell rajta. Megteremtették helyetted, így emeld fel a fejedet, és nézz körbe, hogy meglásd mindazt, amit tényleg neked készítettek elő.

4

Az élet sokkal csodálatosabb, titkokkal és meglepetésekkel teli, mintsem érdemes lenne lemaradni róla. Mégis, mit mondasz majd a gyerekeidnek akkor, ha kérdezik, milyen volt fiatalnak lenni? Remélem, nem arra a válaszra készülsz, hogy „Gyötrelmes!”?! Nem! Csodaszép, sejtelmes, izgalmas, feladatokkal teli, ahol percről percre megmérettetsz tudásban, bölcsességben, bátorságban, kitartásban, szeretetben és hinni akarásban.

1

Megtanultam tisztelni benned a Bölcset. Megtanultam szeretni az Emberit. Megtanultam látni Benned a holnapot, és elfelejteni a tegnapot. Megtanultam érteni a csendet és érezni a vágyakozást, megtanultam felvenni a lendületet és engedni a változást. Megtanultam érteni az Életet és kérdezni, ha nem felelsz. Megtanultam várni, fázni, egymagamban állni. Megtanultam elengedni, és hagyni, hogy minden megtörténjen. Megtanultam tisztán szeretni téged.

2

Bármikor megtapasztalhatod, hogy mennyire finoman, érzékletesen segítenek neked. Csak hangolódj rájuk, és érezni fogod, ahogy szívedben megszólal kedvenc angyalod. Ahogy megsúgja lelkednek, merre menj tovább, hogyan légy önmagad, és higgy a terveidben. Kérd őket és melléd állnak, veled lesznek mindaddig, amíg szükségét érzed!

Remélem, hogy mindenki kedvet kapott az Égi Dallamokhoz!

Kovacs Nora_Egi dallamok borito

Kovács Nóra„Az élet számtalan nehézséget, gondot, problémát gördíthet elénk. Sokszor bizony nem tudunk ezeken az akadályokon könnyedén átlépni, máskor pedig a támogató segítség hiányzik. Jól jönne ilyenkor egy kapaszkodó, amihez bármikor nyúlhatunk, akár egy könyv, amitől, ha csak egy gondolat erejéig is – bizakodóbban láthatjuk a világot. Az Égi dallamok ezzel a céllal született – meséli a szerző. – Ez nem egy olyan könyv, amit úgy olvasol, hogy leülsz, elkezded, és néhány óra múlva leteszed azzal, hogy kiolvastad. Egy olyan könyvet szerettem volna adni, ami lehetőség arra, hogy mindennap szánj magadra egy kis időt. Nyisd ki bárhol, csapd fel ott, ahol épp aznap kinyílik! Hiszem azt, hogy nincsenek véletlenek. Amit azon az oldalon találsz majd, neked szól, a te adott élethelyzetedre lehet válasz. Olvasd el, aztán éld meg a napod! Azt szeretném, ha közben ez az égi dallam, mint háttérzene mégis egész nap elkísérne.”

A könyvbe itt lehet belepillantani:
http://issuu.com/kovacsnora1/docs/kovacs_nora_egi_dallamok_reszlet

Molnár Gréta

Fotók: Égi Dallamok


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications