728 X 90

Éljenek a gyerekek és az örök gyerekek! Fergeteges forgatás!

By Frizura & Szépség

Éljenek a gyerekek és az örök gyerekek!

Nincs is annál jobb, mint amikor valamilyen álmunk, tervünk valóra válik. Sokszor nem csak úgy az ölünkbe hullik az ilyen, hanem igen is tenni kell érte. Néha keveset és néha nagyon sokat, de ami a legfontosabb szerintem, hogy soha nem szabad lemondani róluk.

Én is tervezem már egy ideje, hogy egyszer lesz egy klipem. És nagyon örülök, hogy éppen a Gyermek című (The Greatest Treasure In My Life) dalomhoz készült el, mivel ez áll a szívemhez a legközelebb.

Ez nem meglepő, mivel számomra a legfontosabb emberke, Dávid ihlette. Nagyon jó dolog anyának lenni, minden nap hálás vagyok ezért az ajándékért.

Bár el kell ismerni, hogy mint minden kapcsolatban vannak csúcspontok és vannak mélypontok, de mégis csodás érzés egy kisember útját egyengetni, tanítani, tőle tanulni. Nagyon remélem, hogy eljut a szülőtársaim szívéhez is ez a dalocska és a klipje, de ami talán nekem még fontosabb, hogy egy fantasztikus emlék lesz nekem és Dávidnak és a többi csodás szereplőnek, aki velem volt ezen az élménydús napon.

Nagyon szeretném mindenkinek megköszönni, aki valamilyen szinten is segített, hogy ez létrejöjjön. Íme a képes beszámolónk erről a fergeteges buliról, mert mondhatom, hogy bulihangulatban zajlott amellett, hogy komolyan dolgoztunk is.

Köszönöm a csodás anyukatársaimnak és a gyerekeknek, hogy velem voltak ezen a számomra fontos napon. Sokat jelentett nekem és azt gondolom, hogy az eredményen is látszik, hogy milyen varázslatos hangulat volt.

Köszönöm Jimynek és csapatának, hogy ilyen szuper klipet készítettek nekem. Liának a szervezést! Zolinak a szép képeket és Cun Cunnak a szuper eredményt, vágást.

Köszönöm, hogy királylányként érezhettem magam ezekben a mesés ruhákban Megla Rózsának, a Navona Fashion megálmodójának, és a Victoria Maxinak is fekete ruhámat. A csodás Pandora ékszereket Massimó Katinak.

A csodás sminkemet Schlovicskó Katának és anyukatársaim sminkjét Olgicának. A szép frizurákat Nemes-Meggyes Zsuzsinak és Kittinek.

Vikinek és Attilának, a stylistoknak. Attilának különösen, hogy lábon tartott a kb. két óra sarkon ülés után. 🙂

A tökéletes helyszínt Jaksa Timinek és a Ndustrial Stúdiónak.

Marcika és nővérei egy percet sem hagytak szomjazni! 🙂 Megzabáltam őket, annyira édesek voltak mind a gyerekek.

És persze ez az egész dal nem jöhetett volna létre Duzs Dávid Bence nélkül, így köszönöm, hogy van nekem és a múzsám volt, hogy megszülessen ez a dal. Köszönöm a csodás magyar szöveget Jakab Andreának, nekem egyszerűen tökéletes lett. Czomba Imrének, hogy segített elkészíteni ezt a dalt is.

Nádor Dávidnak, aki egyben az énektanárom, a sok gyakorlást. És hogy mindkét nyelvű verzióban vokálozott. Szabó Mikinek a stúdiómunkát. Jó ilyen szuper csapattal dolgozni, mert tudod, ha azt mondják rendben, az úgy is van és nyugodtam jöhetsz ki a stúdióból. Jakab Andinak is, hogy ott volt a felvételen és a nehezebb percekben tartotta bennem a lelket.

És mindenkinek, aki meghallgatta és megosztotta! Boldog gyereknapot minden gyereknek és gyereklelkűnek! És igen is legyenek terveink és álmaink, amit nem hagyunk elszállni, mert nincs is annál jobb, mint amikor valóra válnak.

Molnár Gréta

Csodás fotókért köszönet Kántor Katának! 🙂

Itt meg is nézhetitek az eredményt!

 

Zene/Music – Molnár Gréta https://www.facebook.com/molnargretao…, Czomba Imre Szöveg/Lyrics – Jakab Andrea https://www.facebook.com/jakabandrea…. Mastering – Czomba Imre Stúdió/Studio – Szabó Miklós, Vokál/Vocal – Nádor Dávid Klipet készítette: Gyártó/Production company: Jimy J Hollywood Production, Rendező/Director: Jimy J. Hollywood, Operatőr/DOP: Mayer Zoltán Vágás, fényelés/Editing, colorgrading: Cun Cun, Gyártás/Production manager: Gál Kornélia Világosító/Lighting: László Kíra, Ancsák Dávid Smink/Make up: Schlovicskó Katalin, Humenszky Olgica, – Haj/Hair: Nemes-Meggyes Zsuzsanna, Horváthné Kappermayer Kitti, Style: Kiss Viki, Gaál Attila,Tóth Alexandra. Szereplők: Kleisz Anita, Szepesi Kitti, Szepesi Emili, Szepesi Marci, Nemes-Meggyes Zsuzsanna, Nemes Dávid, Nemes Ádám, Duzs Dávid Bence, Gál Benjámin, Nagy Imola, Ferencz Vivien, Posgay Rita, Szatmári Lili, Horváthné Kappermayer Kitti, Horváth Levi, Horváth Bogi Csősz Anetta. Helyszín/Location: – Ndustrial Studios Budapest – Jaksa Tímea Fotók: Kántor Katalin Ruha – Navona Fashion, Fekete ruha: Victoria Maxi, Ékszer – Pandora, Ajándék – Anandam


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség