728 X 90

Éva Green színésznő lett a L’Oréal Professionnel új nemzetközi szóvivője

By Frizura & Szépség

A rendkívül nőies és varázslatos szépséggel megáldott Eva Green 1980. július 5-én, Párizsban látta meg a napvilágot. Generációjának legtehetségesebb nemzetközi filmcsillagai között tartják számon. Mindig gondosan követi a divat és a szépségipar trendjeit. Eva különösen ismert áttetsző szépségű bőréről, kék szeméről és mitikus barna hajáról, amelyet minden további nélkül kész átformálni egy-egy film vagy nagyobb társasági esemény kedvéért. Legyen szó akár egy érzéki hullámokkal szegélyezett természetes hajviseletről, vagy egy elbűvölő konttyal kiegészített kifinomult frizuráról, Eva Green nőiessége mindenkit teljesen magával ragad.

 másolat EVA GREEN OFFICIAL PICTURE

Eva Green különös figyelmet szentel a hajának, és teljes mértékben megbízik fodrásza döntéseiben. „Színésznőként a hajam szépsége különösen fontos számomra. Éppen ezért lényeges, hogy a fodrászommal is közeli kapcsolatot ápoljak – mindig együtt találjuk ki a különböző frizurákat. A fodrászom is a L’Oréal Professionnel márkáit használja. Ezért is örülök most különösen, hogy részese lehetek ennek az izgalmas kalandnak” – nyilatkozta Eva Green.

A 34 éves Eva Green már több mint 18 film- és sorozatszerepet jegyez. Gyakran alakította a fantasztikus, vagy a valóságtól elrugaszkodó világok titokzatos hősnőinek figuráját. Eva Green szerepeit alapos megfontolással választja ki, ügyelve arra, hogy mindig kiváló filmekben szerepeljen és neves rendezőkkel dolgozzon együtt.

Eva Green 2003-ban kezdte filmes pályafutását. Bertolucci ajánlotta fel első filmszerepét az Álmodozók című alkotásában. A színésznőt ezután 2004-ben, Romain Duris oldalán láthattuk viszont az Arsene Lupinben, mielőtt 2005-ben Hollywood felé vette volna az irányt. Hamar felragyogott nemzetközi karrierjének csillaga, miután Ridley Scott felkérte, hogy vállalja el a Mennyei királyság című filmjében a hősnő, Szibilla szerepét.
2006-ban csatlakozott a híres James Bond-lányok táborához is, amikor megkapta Vesper Lynd alakítását Daniel Craig oldalán a Casino Royale-ban. Olyan szuperprodukciókban hódította el a nézők szívét, mint az Éjsötét árnyék – Johnny Depp oldalán –, a Sin City 2: Ölni tudnál érte, a Hétköznapi pár vagy a bemutatás előtt álló White Bird in a Blizzard.

2015-ben Tim Burton új filmje, a Vándorsólyom kisasszony különleges gyermekei forgatása fogja lekötni az idejét, de viszontláthatjuk a Londoni rémtörténetek című nagysikerű amerikai sorozat második évadjában is, ahol főszerepet játszik Josh Hartnett mellett.

Azért választottuk Eva Greent, mert tökéletesen megtestesíti a márka értékeit: rendkívül fogékony a divatra, és különösen nagyra értékeli a fodrászok szakértelmét – magánéletében és a filmvilágban egyaránt. Szépsége, modernsége és karizmája magával ragadó. Meggyőződésem, hogy Eva Green tökéletes választás a L’Oréal Professionnel értékeinek képviseletéhez” – nyilatkozta Anne-Laure Lecerf, a L’Oréal Professionnel nemzetközi főigazgatója.

 

Fotó: Copyright Nico for L’Oréal Professionnel


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications