728 X 90

Ezért szeretjük a Naja Forest Ganoderma Hialuron Sejtmegújító Szérum Essenciáját

By Frizura & Szépség

Már sokszor írtam a Naja Forest kozmetikai vonaláról. Az arckrém volt eddig a nagy kedvencem, mert a nagyon érzékeny bőröm is szereti, még akkor is, amikor kicsit irritáltabb, vagy a nap megviselte stb.

Most a Naja Forest-rajongók és egyben az én örömömre is a Naja Forest Beauty-vonal új taggal, a Ganoderma Hialuron Sejtmegújító Szérum Essenciával bővült.

A bőr öregedésével egy időben a bőrben található őssejtek sejtmegújító képessége jelentős mértékben csökken, ez ellen nyújt hatékony segítséget ez a sejtmegújító szérumtechnológia. Bizonyos gyógygombák hatóanyagai a sejt DNS-ére is hatással vannak. Az élő szervezetben a DNS feladata a genetikai kód tárolása, ezért létfontosságú a fehérjék képződésében. Felismerték a DNS-nek a műtétek utáni sebgyógyító és a több síkon végbemenő öregedésre ható komplex hatását. Nagyon kevés olyan arcápolási termék van, amely ilyen magas koncentrációban tartalmaz gyógygomba-hatóanyagot.

Az új termék finomítja a bőr szerkezetét és világosítja a bőrtónust. Kisimítja a kisebb ráncokat és feszes, fiatalos megjelenést kölcsönöz.

Milyen hatóanyagokat tartalmaz és miért jó a bőrnek?

A Ganoderma lucidum, más néven reishi- vagy pecsétviaszgombát évszázadok óta használják a hagyományos kínai orvoslásban. Tápanyagait tekintve a gomba rendkívül hasznos: magas fehérjetartalmának, koleszterin- és gyulladáscsökkentő, illetve immunerősítő hatóanyagainak köszönhetően szuperélelmiszernek minősül. Hatóanyagai a bőr állapotára is rendkívül kedvezően hatnak.

A Ganoderma aminosavakat, fehérjéket, peptideket és esszenciális zsírsavakat tartalmaz. Stimulálja a kollagénszintézist, gyulladáscsökkentő és antioxidáns hatású. A Ganoderma-peptideknek hanti-aging hatása van. Elősegíti a ráncok csökkenését és aktiválja a fibroblasztokban az extracelluláris matrix makromolekuláinak (kollagén, elasztin, glükozaminoglikánok) természetes szintézisét, javítja és megújítja a bőrszövetet.

A Ganodermában lévő esszenciális olajoknak gyulladáscsökkentő, sebgyógyító, antibakteriális és nyugtató hatása van, érzékeny bőrökre is ajánlott.

A hialuronsav hidratálja, táplálja és feszesíti a száraz bőrt. Saját súlyának 10 000-szeresét képes a vízből megkötni, így az egyik legkiválóbb hidratáló. Semlegesíti a környezeti hatások miatti ártalmakat és a szabad gyököket, csökkenti a ráncokat, regenerálja a sejteket, csökkenti a gyulladásos tüneteket és felgyorsítja a mikrosérülések gyógyulását.

A szérum könnyű állaga révén gyorsan hasznosítható a bőr számára. Hidratál, felgyorsítja a bőr anyagcseréjét, serkentve ezáltal annak megújulását, regenerálódását, csökkenti a ráncokat, késlelteti az öregedési folyamatokat.

Összegezzük, mit is tud ez a kis szépség?

🙂 Mimikai vagy korral járó ráncok intenzív, látványos csökkentését, feltöltését,

🙂 a bőröregedés lassítását, a bőrszerkezet „újjáépítését”, bőrfeszesítését, rugalmasságának növelését,

🙂 felpezsdíti a bőrszínt, halványítja a pigmentfoltokat, bőrszín-kiegyenlítő hatású,

🙂 fiatalos, ragyogó, üde bőrt varázsolt.

Szerkesztői tapasztalat

Az arckrémhez hasonlóan nagyon szereti a bőröm az új szérumot is, amely azonnal beszívódik úgy, hogy nem feszül utána a bőr. Finom, selymes tapintású lesz. Amennyiben nem teszek rá arckrémet, úgy is hidratáltnak érzem a bőröm. Ajánlom, hogy próbáljátok ki a többi Naja Forest-termékkel együtt!

Molnár Gréta

Fotók és forrás: Naja Forest, Frizura & Szépség

Cikkajánló:

Szépségújdonságok

Azért vannak a jó barátok …

Dr. Dana a szép körmökért és Nu Skin Hand Lotion az ápolt kezekért

Fény és hidratálás a szájfényekkel

Legyél pozitív, soha ne veszítsd el a hited!

Kulcsszavak: , , , , , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications