728 X 90

Feltöltődés Szlovákiában – Játsszatok velünk egy kellemes wellness pihenésért!

By Frizura & Szépség

Az őszi szünetben a Hotel Hviezdában pihentünk, vendégeskedtünk. Budapesttől körülbelül két órára található Dudince, azaz Gyűgy, ahol a Hotel Hviezda is található.

Az idő nem annyira kedvezett nekünk, így sok mindent kipróbáltunk a hotelben vagy éppen bekuckóztuk magunkat a hotelszobánkba, amely nagyon jól berendezett, tágas és tiszta volt. Így néha nem is akartunk kijönni belőle.

Amikor már jól kipihentük magunkat a kellemes szobánkban, akkor felfedeztük a hotel sportlehetőségeit is, például a hozzá tartozó adventure golfpályát, ahol egy szuper vidám órát töltöttünk. De még a pingpongot és a bowlingpályát is teszteltük. Szeretem, ha egy hotelben vannak esti programok, mert nem mindig van kedvünk a vacsora után visszavonulni a szobánkba. Emiatt örültem, hogy a Hviezdában szinte minden este volt egy zongorás vagy egy táncos program a bárban. Felfedeztünk egy nagyon finom szlovák vörösbort is, de a koktélkedvelők is színes palettából válogathattak. A nagyfiam kedvenc koktélját, a pina coladát is tesztelhette, de csakis alkoholmentesen. A balneorész szolgáltatásaival is kényeztettük magunkat. A masszázs mellett még detox lábfürdőt, csokis és agyagpakolást is vettünk. A kedvenc a csokis pakolás volt, amelyet még a kisfiam is kipróbált. A gyerekeket juniormasszázs is várja, így magunk mellett csemetéinket is kényeztethetjük.

Végül is örültem, hogy nem volt annyira jó időnk, mert így is nehéz volt eldönteni, hogy éppen a wellnesst látogassuk meg vagy a balneocentrumot. Vagy csak éppen pingpongozzunk, kávézzunk egy jót a bárban vagy csak maradjuk kellemes hangulatú szobánkban, beszélgessünk és pihenjünk. Az utolsó előtti napra egész jó idő lett, így meglátogattuk a nem messze fekvő Selmecbányát (Banská Štiavnica). Nagyon helyes várnegyedet találtunk itt, így egy kellemes sétát tettünk és persze egy helyi hangulatos kis vendéglőbe is ellátogattunk. Már az utazás előtt terveztük a sztrapacskát, így ezt is kipipálhattuk. Még Szent Antalra (Svätý Anton) is érdemes ellátogatni, a kastélymúzeummal sajnos nekünk nem volt szerencsénk, mert éppen zárva volt. Ezt a kirándulást nem hétfőre kell tervezni. Ajánlom figyelmetekbe a hotel téli kedvező árú csomagjait, amelyben számos kényeztető szolgáltatás is benne van.

Köszönjük a meghívást! Molnár Gréta

 

Farkas Anikót, a szálloda sales és konferencia menedzserét is kikérdeztük.

Szerinted mi a legvonzóbb a szállodátokban?

Az egyik fő ok, ami miatt a hotelünket sokan látogatják, az a balneocentrum. Nagyon jó hely pihenésre és kikapcsolódásra minden korosztály számára, a fiataloknak, időseknek, de a gyermekes családoknak is…

A balneocentrum a szolgáltatások egész sorát kínálja: masszázsokat, pakolásokat, kádfürdőket, teljes testi és kozmetikai kezeléseket, pedikűrt, manikűrt. És ha már Gyűgyön vagyunk, akkor említésre méltó a gyűgyi termálvizes iszappakolás, a kollagénterápia, vagy a skót fröccsök, melyeket sajnos napjainkban már sok wellnessközpont nem kínál. Szívesen megemlíteném még a hagyományos kínai gyógymódon alapuló speciális masszázsainkat, melyeket sok gyakorlattal rendelkező masszőr végez, aki tapasztalatait Ázsiában és Indiában szerezte.

Mire jó a balneoterápia?

Elsősorban ez azért fontos, hogy megtartsuk és megerősítsük egészségünket, regeneráljuk testünket és lelkünket. A stressz, a hektikus életvitel, a gyors munkatempó, ez mind negatívan befolyásolja egészségünket. Épp ezért nagyon fontos többet gondolnunk magunkra, egészségünkre, rendszeres pihenést és értékes kikapcsolódást biztosítani magunknak, mert ezt mindannyian megérdemeljük. Vagyis például valamilyen relaxációs masszázsért, hidromasszázskád használatáért, forró pakolásért testünk biztosan hálás lesz és főként ki kell alakítanunk a munka és a pihenés megfelelő arányát. Csak úgy tud a szervezet megfelelően megpihenni, és úgy fog sokáig és jól működni. Mi, emberek gyakran gondoljuk úgy, hogy nincs időnk a pihenésre, halogatjuk egészen addig, míg a szervezet már segítségért kiált. Ez jelentkezhet fej-, hátfájás, végtagok stb. fájdalma formájában. Ezért nem feledkezhetünk meg a pihenésről, a regenerálódásról, az új energiával való feltöltődésről.

Még milyen szolgáltatásaitok vannak?

A vendégek rendelkezésére áll egy modern wellnesscentrum 3 szaunával, pezsgőfürdővel, pihenővel, úszhatnak az attrakciókkal, masszázsfúvókákkal ellátott medencében.

Egyre többen keresnek fel benneteket céges rendezvények kapcsán is. Milyen szolgáltatásokkal várjátok a cégeket? Miért érdemes benneteket választani?

Vendégeink a szállodánkat elsősorban a pihenés és a feltöltődés miatt választják, viszont azon kívül, hogy rendelkezünk wellnesszel, hotelünknek 3 konferenciaterme van. Ezért is szeretnek minket a kis, illetve a nagy cégek, mert összetudják kapcsolni a kellemest a hasznossal, a továbbképzést, a konferenciát, a teambuildinget stb. az esti mókával, kikapcsolódással. A szakmai programok sokszor céges telephelyen kívüli környezetet kívánnak. Szállodánk különösen alkalmas konferenciák, tárgyalások, tanácskozások, szimpóziumok, kiállítások, bankettek, családi rendezvények, esküvők, bálok lebonyolítására.

A termek mindegyike természetes megvilágosítású, külön wifihálózattal rendelkezik és a nagyterem klimatizált. Legnagyobb termünk az „Orion”, ami 200 férőhelyes (mozis ülésrend szerint), gyakran ad otthont komplex feladatot jelentő nemzetközi szintű rendezvényeknek is. A 2 kisebbik konferenciatermünk (Perseus, Fénix) egymás mellett helyezkednek el és kb. 35–40 férőhelyesek, ami ideális a kisebb csoportok, cégek tárgyalására, összejövetelére. Ezen rendezvények technikai hátterét is biztosítjuk. A 2 tárgyalás közti szünetekben vendégeinknek lehetőségük nyílik a felfrissülésre, hiszen szinte mindhárom konferenciatermünket a szálloda lobbibárja és a kinti terasz veszi körül.

Biztosítani tudjuk az ún. coffeebreaket, ahol a kávén és a teán kívül különböző frissítő csomagokat ajánlunk, amiket a megrendelő kérésére bővíteni tudunk. Úgyszintén lehetőség nyílik arra, hogy a konferenciák résztvevőinek külön menüt és csoportos, akár ünnepélyes terítést készítsünk. A nyári időszakban grillpartira, illetve közös kinti sütögetésre is van mód. Teambuildingek esetén egész napos programot tudunk ajánlani, hiszen nem csak Gyűgyön, hanem a környező falvakban, illetve városokban is sok a látnivaló. Mivel szállodánk bowlingpályával és kinti minigolffal is rendelkezik, ezért vendégeinknek csoportos versenyt is szoktunk hirdetni.

Esti zenés-táncos kikapcsolódásnak tökéletes helyszín szállodánk nagy konferenciaterme, hiszen a terem közepén táncparkett van. Vendégeink vacsora után egy külön megrendezett borkóstolón, coctailshow-n vagy akár egy bábszínházas előadáson is részt vehetnek, illetve a program után élő zenés vagy diszkójellegű mulatságot is tudunk szervezni. Tehát minden adott ahhoz, hogy akár egy 200 fős céges rendezvény komplett hátterét biztosítsuk.

Hotel HVIEZDA, s.r.o., Okružná 123, 962 71 Dudince  www.hviezda-dudince.sk

Fotók és forrás: Hviezda Hotel

Játék 🙂

Szeretnénk benneteket is meginvitálni egy játék keretében a Hviezda Hotelbe. Egy páros meghívás (3 nap 2 éjszaka félpanziós ellátással) vár gazdára.

Nincs más dolgotok, mint válaszolni a kérdéseinkre.

Milyen szolgáltatásokat szerettek egy wellnesshétvége alatt kipróbálni?

A hotel melyik szolgáltatása szimpatikus számotokra a cikk alapján?

Kit vinnétek magatokkal, ha ti lennétek a szerencsés nyertesei a két éjszakás, háromnapos, félpanziós pihenésnek?

A válaszokat a magazin FB oldalán található bejegyzéshez várjuk 2018. január 31-ig.

Eredményhirdetés: 2018. február 2.

#promóció


[an error occurred while processing the directive]

(3) Readers Comments

 1. 2017-12-29 at 20:51

  Szauna, és masszázs. A balneo szolgáltatások szimpatikusak a cikk alapján. A férjemet vinném magammal a pihenésre.

 2. anna schneiderné gyánó
  Reply →
  2017-12-29 at 23:18

  csodás hely

 3. 2018-01-01 at 19:08

  A szaunát, pezsgőfürdőt A nővéremmel mennénk a környék felfedezése, a strapacska megkóstolása...időjárástól függően

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hírlevél feliratkozás

Frizura és szépség