728 X 90

Frizura & Szépség szépítő nap Anikóval

By Frizura & Szépség

A Frizura & Szépség magazin 5 éves születésnapi játékában a legnagyobb ajándékunk egy szépítő nap volt, amelynek szerencsés nyertese Budai Anikó lett.

 

Anikót időközben vendégül láttuk ezen az eseményünkön. Az eredmény szuper lett, a képek magukért beszélnek.

Frizura & Szépség szépítő nap

„Nagyon örültem a nyereménynek, és már alig vártam hogy elérkezzen a szépítő napom! 🙂 Az átalakító nap előtt felkerestem Nemes-Meggyes Zsuzsanna mesterfodrászt budakalászi szalonjában, ahol közösen megtaláltuk a számomra leginkább megfelelő hajszínt, és Zsuzsa vágott is a hajamból. A szépítő nap egy zuglói csodaszép műteremlakásban lett megrendezve, ahol profi sminkes, mesterfodrász, stylist és profi fotós várt.

Frizura & Szépség szépítő nap

Gréta a stylist, aki többek között profin leszervezte a szépítő napom, csodás Van Graaf-ruhákat választott ki számomra, melyek tökéletesen illettek hozzám, és ami nagyon fontos nekem, jól is éreztem magam bennük. A ruhák kiválasztása után a csapat profi sminkese, Katalin gyönyörűen kisminkelt a fotózásra, és eközben türelmesen válaszolt a sminkeléssel kapcsolatos kérdéseimre. Ildikó, a fotós is türelmesen és kedvesen állt hozzám végig a fotózáson. Csodás képek születtek rólam!

Frizura & Szépség szépítő nap

A szépítő nap végig jó hangulatban telt, nagyon jól éreztem magam! Tiszta szívből ajánlanám minden nőnek, aki szeretne megújulni és önbizalmát növelni a Frizura & Szépség Magazin szépítő napját! Számomra ez a nap örök élmény marad, amire mindig boldogan fogok emlékezni!”

Frizura & Szépség szépítő nap

Smink

“A smink készítése előtt egyeztettem Anikóval, mit szeretne és mennyire szokta sminkelni magát. Úgy gondolom ez nagyon fontos, mert ha a modell nem érzi jól magát a sminkben akkor nem fogja szépnek látni magát. Anikó ritkán sminkeli magát, a smink készítése során fő hangsúlyt a szemek kapták. Joko professzionális smink anyagokkal dolgoztam, az alapozó egy jól fedő és egész napra matt bőrt varázsoló Long matt alapozó, a szemek alatti picit fáradt karikákra Joko korrektor került. A szemek festésekor szürke ceruzát, majd Joko szemhéj bázist, és bézs, szürke, bronz, barack szemhéj színeket tettem fel. A spirál extra dúsító , a szem szép vonalának hangsúlyozásához tincses pillákat ragasztottam még fel. Az orca két oldalára a járomcsontra finom barackos-mályva pirosítót tettem fel. A száj színe inkább természetes szájszínű kontúrceruza és rúzs volt.”

Frizura & Szépség szépítő nap

Szín és frizura

„Természetes göndör és kopott szőkésbarna hajszínnel érkezett Anikó. A hajhossza vállig ért és majdnem mindenhol egyforma hosszú volt. Azt gondoltam, hogy a színét felfrissítem egy gesztenyebarna árnyalattal, ami egyenletes színt és szép csillogást adott a hajának. A festékbe hajszerkezetvédő adalékot is kevertem, hogy védjük a száraz hajvégeket. Festés után keratint ápolópakolást tettem a hajára. A formát enyhén átmenettel alakítottam ki. Ez előnyös lesz akkor is, ha göndören hagyja megszáradni a haját.

Frizura & Szépség szépítő nap

A fotózásra viszont mindenképpen szerettem volna megszárítani egyenesebbre a haját. Az alkalmi frizurához pedig sütővassal laza hullámokat készítettem, ami szépen keretezte az arcát.” Nemes-Meggyes Zsuzsanna mesterfodrász.

Frizura & Szépség szépítő nap

Ezt a kis videót láttátok már a Frizura & Szépség Szépítő Napunkról?
https://www.facebook.com/PremiumBarbie/videos/1800745219975560/

Smink: Schlovicskó Kata sminkmester

ww.schangeshop.hu

www.schlovicskokatalin.hu, 10066. Bp. Lovag u 13/1. Sch’Ange szalon

szín és frizura: Nemes-Meggyes Zsuzsanna Meggyes Szalon

ruhák: Van Graaf

pezsgő hangulat felelőse: Hungaria Pezsgő

 

fotós: Nagy Ildikó –  Ildiko Nagy Photography

styling és szervezés: Molnár Gréta

stúdió: Levendula Stúdió Zugló, vendég: Prémium Barbie, nyertesünk Anikó előtte fotója

 

 

Kulcsszavak: , ,

[an error occurred while processing the directive]

(1) Reader Comment

  1. 2018-04-01 at 18:21

    Anikó sminkje A smink készítése előtt egyeztettem Anikóval, mit szeretne és mennyire szokta sminkelni magát. Úgy gondolom ez nagyon fontos, mert ha a modell nem érzi jól magát a sminkben akkor nem fogja szépnek látni magát. Anikó ritkán sminkeli magát, a smink készítése során fő hangsúlyt a szemek kapták. Joko professzionális smink anyagokkal dolgoztam, az alapozó egy jól fedő és egész napra matt bőrt varázsoló Long matt alapozó, a szemek alatti picit fáradt karikákra Joko korrektor került. A szemek festésekor szürke ceruzát, majd Joko szemhéj bázist, és bézs, szürke, bronz, barack szemhéj színeket tettem fel. A spirál extra dúsító , a szem szép vonalának hangsúlyozásához tincses pillákat ragasztottam még fel. Az orca két oldalára a járomcsontra finom barackos-mályva pirosítót tettem fel. A száj színe inkább természetes szájszínű kontúrceruza és rúzs volt. www.schangeshop.hu www.schlovicskokatalin.hu 10066.Bp. Lovag u 13/1. Sch’Ange szalon Schlovicskó Kata sminkmester

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség