728 X 90

Frizura & Szépség Szépítő Nap Nikivel!

By Frizura & Szépség

Legújabb szépítőnapunkon Niki járt nálunk vendégségben. A fotózást Köő Adrien stúdiójában tartottuk, ahol 9 órakor szorgalmas munka vette kezdetét. Kerültek elő a csodásabbnál csodásabb NAVONA-ruhák. A szépítőcsapatunk is elővarázsolta eszközeit, hogy megmutathassuk Niki csodás arcait. Hoztunk egy kis ízelítőt!

Frizurák

Nemes-Meggyes  Zsuzsi mesterfodrászunk három variációt készített Nikinek.

Egyenes haj

Nikinek szép szabályos arcformája van, jól áll neki, ha kivasalt, hosszú haja szépen keretezi az arcát. Ez komolyabb megjelenést kölcsönöz neki. Festett haja fényes és egészséges, ezért bátran viselheti így is. Kosztümökhöz vagy elegánsabb ruhákhoz kiváló párosítás.

Hullámos haj

Niki haját a romantikusabb öltözékekhez hullámosítottam. Csak lágy hullámokat szerettünk volna. Ez nagyon nőies és lágyítja az arc vonalát. Ezt akűr otthon is el lehet készíteni meleg csavarokkal vagy hajsütővel. Egy könnyed délutáni vagy esti programhoz jó választás lehet.

Feltűzött haj

Niki hajából sokféle variációt lehet készíteni. A hossza is megvan hozzá és Niki személyisége is megengedi. A feltűzött frizura is remekül áll neki. A hullámos hajat tincsenként lazán feltűztem. Ez igazán alkalmi viselet hosszú, elegáns ruhákhoz. Nikinek is nagyon tetszett.

Smink

Schlovicskó Kata sminkmesterünk készítette Nikinek a sminket.

„Nikinek többféle sminket készítettem, mert több arcát szerettük volna megmutatni a fotózás során. Az első smink lényege a természetes nappali, »nude« hatás volt. Ezt úgy értem el, hogy az első smink esetében természetes Föld-színekkel dolgoztam és cél volt, hogy ne legyen erős, se sok a smink. Természetes vékonyan fedő mattosító alapozót használtam, az arc T-vonalára világosabb púdert tettem, az arc csontosabb részeire árnyékoló barnás kontúrszínt tettem fel. A szem festésére bézs, bronz és barnás színeket használtam. Intenzív dúsítóspirállal fokoztuk a pillák látványát. Az ajakra természetes natúr rúzs és selyemfényű szájfény került.

A második smink lényege a nőiesség kiemelése volt egy alkalmi sminkben.

A fő fókusz továbbra is a szemen maradt. Füstös szemet készítettem, a szürke és a fekete árnyalataival, a szem belső vízvonalát feketével tovább fokoztam, így a szem még hangsúlyosabb lett. Műszempilla felragasztásával a szem még „cicásabb” hatást kapott. Pirosítónak mályvás árnyalatot használtam és az ajak színe is erősebb lett, de úgy, hogy a szemen maradjon a hangsúly. Niki nagyon jól sminkelhető és csodás volt a közös munka vele.”

Nagyon örültünk Niki felkérésének, hogy szervezzünk neki egy Frizura & Szépség Szépítő Napot, amelyben Niki nőies oldalát és az üzletasszonyt is bemutathatjuk. Niki a magyar Naja Forest márka megálmodója is egyben. Szenvedélyes érdeklődése a gyógygombák pozitív élettani hatása iránt abból fakad, hogy szeretne minél több embert megismertetni ezzel a természetes, ám mégis igen hatékony gyógymóddal. Niki egy csodás termékcsaládot hozott létre, amelyet már mi is többször teszteltünk a szerkesztőségben. Mindig örülünk, ha jó minőségű, sok szeretettel és hittel létrehozott új magyar márkák születnek. A  fotók egy része egyben Niki új weboldalához is készült, mely szintén az emberek egészségét fogja szolgálni, aminek mi nagyon örülünk itt a szerkesztőségben.

Ruha

A ruhákat Megla Rózsa divattervező álmodta meg. A NAVONA egyedi darabjai nagyon passzolnak Nikihez, legyen az üzleti vagy sportosabb viselet. Az elegáns estélyi ruhák között is nehéz volt válogatni, mert számos modell jól állt Nikinek.

Smink: Schlovicskó Kata sminkmester, www.schlovicskokatamakeup.hu

Frizura: Nemes-Meggyes Zsuzsanna, Meggyes Szalon

Styling és szervezés: Molnár Gréta – Frizura & Szépség – info@frizuraszepseg.hu

Frizura & Szépség Szépítő Csapat

Fotó: Köő Adrien

Ruha: NAVONA Fashion – Megla Rózsa

Frizura & Szépség Szépítő Nap – Legyél te is a vendégünk!

Tavaszi sminktrendek Schlovicskó Katával a Frizura & Szépség Szépítő Napon!

Kulcsszavak: , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble