728 X 90

Frizuraötletek a BioHair 2015-ös kollekciójából

By Frizura & Szépség

A BioHair frizura kollekcióját a négy évszak és ehhez kapcsolódóan a négy nőtípus – tavasz, nyár, ősz, tél – inspirálta.

http://www.dreamstime.com/royalty-free-stock-photo-tree-trunk-close-up-blurred-green-background-image42522235

Ezekhez a típusokhoz elsősorban egy színvilágot tudunk kapcsolni, a haj formáját/fazonját pedig az arcforma és természetesen a vendég személyisége határozza meg. A kollekció készítésénél úgy választottuk ki modelljeinket, hogy mindegyikük egy-egy évszaktípust képviseljen, és ezt kapcsoltuk össze egy-egy az évszakra jellemző természeti képpel. A frizurák készítésénél természetesen törekedtünk arra, hogy minél könnyedebb, laza formákat alakítsunk ki.

Évszaktípusok

másolat Tavasz 3

Forest Sunrise

A tavasztípusú hölgyek haja lehet aranyszőke, vörösesszőke vagy aranybarna, bőrükre az arany árnyalatok jellemzőek, előfordulhat szeplő, de akár a rózsás arc is.

Sunset on green Field Landscape

másolat Kleopátra - Nyár - csak füzet 4

másolat női IMG_5766rp

Lime Tree in Fields

másolat Nyár 2

A nyártípusú nő bőrszíne többnyire igen világos, rózsaszínes- vagy sárgás-bézs, rózsás orcával, esetleg szeplőkkel. Bőrük hamar lebarnul. Hajuk színe általában hamvasszőke, de előfordul a közép- vagy sötétbarna hajszín is. A nyártípusnak jól áll minden hűvös, fátyolos, kékes alaptónusú szín.

másolat IMG_7133rp169

Morning Glory

Az őszről elnevezett típust a földszínek és az aranyszín árnyalatai határozzák meg. Az ősztípus arcszíne aranyalapú, meleg és világos. A bőrszín itt is arany árnyalatú. Gyakran tarkítják vöröses vagy aranybarna szeplőcskék. A hajuk többnyire vörös, vagy vöröses fényű. A hajszínnel összhangban többnyire a szem is meleg színű.

másolat női IMG_6289rp

A téltípus bőre mindig kékes/ezüstös alapárnyalatú. Arcszíne így gyakran porcelánszerű, hideg, olykor sápadt. Haja általában sötétszínű: fekete, vöröses tónusú sötétbarna, sötét hamvas-barna.

Sunset in green Field Landscape

Frizura: Binder Géza

Fotók: BioHair


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications