728 X 90

Frizuratrend – Self-Made Youth irányzat a Schwarzkopf Professionnaltól

By Frizura & Szépség

Legyen szó akár a stílusodról, akár a hajviseletedről: „soha ne mondd, hogy soha” – itt ugyanis „bármi megtörténhet”. Ezt a trendet a nyílt és határozott üzenete tölti meg élettel. A Self-Made Youth a következő generáció, amely merőben különbözik a korábbiaktól.

Erős lélek. Popzene és politika. Sokkoló és szociálisan érzékeny. Éles és érzékeny. Nem követ. A saját maga híve, nem megvásárolható. Nem tetszik? Nem érdekli. Hajviselet az önkifejezés szolgálatában. Egyedi. Sokoldalú. A szemed előtt fejlődik. Mondj nemet a szürkeségre.

Döntsd le a határokat, tépd le a béklyóidat és törj ki. Mi következik? A Self-Made Youth kifutói stílus hajvágásáért Tyler Johnston, a festésért pedig Edoardo Paludo felelt. A szalon look hajvágását a Schwarzkopf Professional észak amerikai nagykövete, Rossa Jurenas (@rossajurenas), a hajfestést pedig Lesley Jennison készítette.

Self-Made Youth – Kiemelt kifutói look

A kiemelt kifutói lookhoz tépett hatású, textúrált élű vágást készítettünk, amely tükrözi a trend szellemiségét. A hajszín non-konformista, az élénk, rózsaszín, lila és kék színekből álló bold washes colour samponok tulajdonképpen az önkifejezés előtti tisztelgésünk. Sminktippek egy nem hétköznapi személyiséghez: elektromos kék pillák és tejfölszőke szemöldök.

Self-Made Youth – Kiemelt szalon look

A kiemelt szalon-look rövidebb formára lett vágva, mely egy kerek frufrut és tépettebb hátsó frizurát eredményez. A szőke Igora Vibrance alap egy egyedi színlökést ad az arcot keretező, merész, sárga tincsekkel. A smink finom és minimalista, csak egy kis fényt helyez a szemek köré és az ajkakra.

4 tbh – true beautiful honest

Az Essential Looks kollekció keretei között megálmodott új Schwarzkopf Professional márkával, a tbh – true beautiful honest hajfestékekkel tulajdonképpen a belső szépség ereje előtt kívánnak tisztelegni. A tbh – true beautiful honest célja, hogy az egységes fedés helyett fenntartsa a haj természetes szépségét: úgy fejti ki hatását, hogy közben megőrzi a haj természetes mélységeit és magasságait – ez a forradalmi újítás pedig minden esetben sokoldalú és páratlanul egyedi hajszíneket eredményez.

Cikkajánló: Frizuratrend – Luxe Vibe irányzat a Schwarzkopf Professionnaltól

Kulcsszavak: , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble