728 X 90

Gigi – énekesnő

By Frizura & Szépség

 

Az énekesnő karrierjének eddigi legizgalmasabb mérföldkövéhez ért: végre a kezében tarthatja a régen áhított bemutatkozó albumát, amelyen kizárólag saját dalokat énekel, és ami valóban egy „Vadonatúj érzés” számára.

A korongra több nemzetközileg elismert szerző és zenei producer is írt dalokat, akik személyesen is találkoztak Gigivel Los Angelesben, amikor a fiatal tehetség bemutatkozó videoklipjét forgatta az amerikai nagyvárosban. A magyar származású Kelemen Huba, aki az album négy felvételének szerzője, illetve társszerzője, olyan zenei partnereket nyert meg Gigi anyagához, mint például Jack David Elliot, aki megannyi világslágert írt nem kisebb neveknek, mint Britney Spears, az N’Sync, a Backstreet Boys és Brandy.

A külföldi szakemberek mellett kiváló hazai tehetségek is kiemelkedő dalokat szereztek és hangszereltek az albumra: Többek között Rakonczai Viktor, Rácz Gergő, Szabó Zé, Tabár István is hozzájárult Gigi bemutatkozó lemezéhez. Gigi három dalban szerzőként is bemutatkozik. Az albumon hallható egy duett is, amelyben Gigi énekpartnere Bereczki Zoltán.

És aki élőben, nagyzenekarral is szeretné meghallgatni Radics Gigi új albumának dalait, annak ajánlom, hogy látogasson el 2012. november 28-án este 8 órakor a MOM Kulturális Központba. A koncert vendégművészei: Bereczki Zoltán, Bochkor Gábor, Rakonczai Viktor és a Savaria Szimfonikus zenekar.

Frizura:

Gigi haja gyönyörű hosszú és dús, ezt az enyhén fokozatos kialakítással lehet még jobban kiemelni. A hajszárítás történhet körkefével kifelé vagy hajszárítás után a hajsütővassal segíthetjük még egy kicsit elő, hogy a frizura kontúrja lazán, kifelé legyen hullámos. Ettől szuper nőies lesz a megjelenése.

Nemes -Meggyes Zsuzsanna

Fotó: Warner Music


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble