728 X 90

Gwyneth Paltrow a “Találd meg a stílusod!” kampány arca és inspirálója

By Frizura & Szépség

 

 

Gwyneth a természetes szépségének és az örökké megújulás képességének köszönhetően vált a sminkmesterek múzsájává. A modern, multifunkcionális nőideál megtestesítője, hiszen a mindennapokban számos szerepben kell sikeresen helytállnia. Éppen ezért tökéletes választásnak bizonyult a sminkmesterek számára, mivel újabb és újabb stílusú sminkek elkészítésére ösztönözte a csapatot, és ezzel együtt inspirációt nyújt a nőknek is világszerte, hogy megtalálják és felszínre hozzák a saját varázslatos szépségüket.

„11 ország sminkesét fogtam össze egy csapatba, hogy Gwyneth számára 3 stílusban készítsenek sminket, melyet az ő élete, és a mindennapokban betöltött számtalan szerep ihletett – modell, színésznő, anya, énekes és még sorolhatnánk. Majd a 3 stílusú sminkből kiragadtam részleteket és megalkottam 7 új stílust számára. Az eredmény csodálatos lett, s mindez a Max Factornak köszönhető” – mesélte Pat McGrath.

 

Pat McGrath, a Max Factor nemzetközi kreatív igazgatója és a világ egyik legbefolyásosabb sminkmestere, a saját interpretálásában és vezetésével továbbviszi a Mr. Max Factor által hátrahagyott örökséget, mind a sminkelés, mind a személyes stílus kialakításának tekintetében.

 

A “Találd meg a stílusod!” kampány célja, hogy minden nő számára segítséget nyújtson saját varázslatos szépségének kifejezésére.

 

Fotó: Max Factor


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble