728 X 90

Gyengéd érintés a bőrünknek: Anandam, az új magyar bőrbarát márka

By Frizura & Szépség

 

Szeretnénk nektek bemutatni egy kiváló minőségű, magyar márkát, mely termékeit a szerkesztőségünk is kipróbálta már és nagyon elégedettek vagyunk vele.

Az Anandam termékek magas minőségű organikus készítmények, melyek bőrünkkel érintkezve és az illatanyagot belélegezve nem terhelik a szervezetet, legyen az kozmetikum vagy háztartásban használt készítmény.

Bio illóolaj esszenciák – A természet erejének gyógyító esszenciái. Magas koncentráció tartalmuk van. Az illóolajok első lepárlású, hígítatlan, botanikailag és biokémiailag bevizsgált terápiás illóolajok (HEBBD). A család tagjai: bio narancs, bio citrom, bio teafa, bio palmarózsa, bio római kamilla, levendula, ecoho-fa.

Mi a www.frizuraszepseg.hu szerkesztőségében szinte az összes illóolajat megszaglásztuk. A citrom és a narancs isteni, mintha éppen friss citromot vagy narancsot facsartunk volna és abba szippantottunk volna bele, annyira friss és tiszta, természetes ez a két illat. A levendula nagyon megnyugtató. A teafaolaj pedig a téli időszakban nagyon hasznos a bacik elűzésére, fertőtlenítésre.

Bio bázisolajok100% tiszta, természetes, hígítatlan, terápiás minőségű: hidegen préselt, első sajtolású, botanikailag és zsírsavösszetételében bevizsgált növényi olajok.

Mosogatószerek és mosószerek 100% növényi hatóanyaggal – 0+ allergénmentes készítményeket a terhesség 9 hónapja alatt, kisbabák számára minimum 3 hónapig, valamint érzékeny, atópiás, ekcémás bőrprobléma esetén ajánlják az Anandam termék alkotói. 3m + hipoallergén készítmények természetes illatanyagot tartalmaznak; a baba 3 hónapos korától ajánlott, valamint érzékeny bőr esetén. A család tagjai: Anadam Mosógatószer, Anandam Mosógél Púder Illattal, Anandam Öblítő Púder Illattal, Anandam  Illatmentes Mosógél és Anandam Illatmentes Öblítő.

Az összes terméket kipróbáltuk már. A mosogatószer illatmentes, nagyon gyengéd a kezekkel, nem irritál. Szívesen mosogatunk vele. A mosószer és az öblítő púder illatlal nagyon kellemes, nem túl erőszakos, intenzív, hanem éppen megfelelő. Nem szeretjük a nagyon intenzív, orrfacsaró mosószereket, így örülünk, hogy rátaláltunk az Anandam márkára. Fontosnak tartjuk, hogy a mosószereink bőrbarátok legyenek és a lehető legkevesebb allergizáló, nem egészséges összetevőt tartalmazzák, mivel nálunk is van érzékeny bőrű személy a családban.

Forradalmian új orvosi dizájn – Egyszerű vitamin vagy gyógyszeradagolás. Még soha nem volt ennyire egyszerű beadni a megfelelő mennyiségű vitamint vagy gyógyszert kisbabánknak. Az Adiri MD+ megkönnyíti a megfelelő mennyiségű gyógyszer vagy vitamin adagolását, mert az anyamellhez hasonló cumisüvegből, a tejjel együtt tudjuk a teljes adagot beadni számára. Egyszerűen töltsük meg a fecskendőt, helyezzük be az üvegbe és figyeljük, ahogy a gyermek kedvenc tejével együtt a szükséges gyógyszert/vitamint is megissza.

Fotó és forrás: Anandam/Internetpatika

 

Játék!

Most négy szerencsés olvasónké lehet egy-egy Anandam csomag!

Játékszabály:
Írjátok meg kommentben, hogy találkoztatok-e már az Anandam termékekkel?

És hogy melyik három terméknek örülnétek  fenti három kategóriából (1, illóolajok, 2, bázisolajok, 3, mosogató és mosószerek)
Ide: https://www.facebook.com/frizuraszepseg

Határidő: 2018 január 07
Eredményhirdetés: 2018 január 09

Kövessétek oldalunkat, hogy elsőként értesüljetek a legújabb szépség, egészség és divat hírekről, játékainkról, akcióinkról.

www.frizuraszepseg.hu Szépítkezzünk együtt!


[an error occurred while processing the directive]

(15) Readers Comments

 1. Németh Tímea
  Reply →
  2017-12-18 at 16:55

  Hallottam már róla. De még nem próbáltam. Jó lenne kipróbálni :) 😚 3.-at választanàm. Mosogató és mosószerek. 💝 💟 💓

 2. Zombori Viola
  Reply →
  2017-12-20 at 15:33

  Még nem találkoztam, nagyon szívesen kipróbálnám a bőrbarát termékeiteket. Köszönöm a játék lehetőséget! Viola

 3. Szabó Erika
  Reply →
  2017-12-20 at 19:31

  Sajnos még nem találkoztam a termékekkel. EzekNeked örülnék: 😊 1 illóolajok, 3 mosogatô és mososzereknek😊

 4. Zátonyi Tünde
  Reply →
  2017-12-28 at 15:27

  igen és az illóolajoknak örülnék.

 5. Pataki Anikó
  Reply →
  2017-12-29 at 04:57

  Még nem találkoztam a termékkel.De a mosóport,tisztitószert választanám.

 6. Molnár-Horváth Alexandra
  Reply →
  2017-12-29 at 18:30

  1. Még nem találkoztam az Anandam termékekkel. 2. A 3. kategóriából, a mosogató és mosószerek közül a 0+ allergénmentes Anandam Illatmentes Mosógélt, Anandam Illatmentes Öblítőt, és az Anandam Mosogatószert próbálnám ki. Mivel nemsokára megszületik a kisbabánk, én pedig ekcémával küzdök.

 7. Révész Mónika
  Reply →
  2017-12-29 at 18:49

  Még nem találkoztam velük,de szívesen kipróbálnám.

 8. Pál Antal
  Reply →
  2017-12-29 at 20:45

  Sajnos, még nem találkoztam. A mosó, öblítőcsomagot szeretném.

 9. Kovács Edit
  Reply →
  2017-12-30 at 08:33

  Még nem, de szivesen kipróbálnám.Illóolaj, mosószer, mosogatószer.

 10. Balogh Mária
  Reply →
  2017-12-30 at 12:36

  Nem sajnos még nem találkoztam a termékekkel. A mosogató és mosószereknek nagyon örülnénk mert 2pici unokám van és a kisebbiknek nagyon érzékeny a bőre és nem mindegy, hogy mit használunk neki.

 11. Gurbai Barbara
  Reply →
  2017-12-30 at 19:11

  meg nem. mosogato es mososzerek.

 12. Tidorné Tóth-Pál
  Reply →
  2018-01-01 at 16:14

  Még nem ismerem a termékeket szivesen ki próbálnam

 13. Kosztelnik Lászlóné
  Reply →
  2018-01-02 at 16:41

  SAjnos nem találkoztam vele, de szeretném, kipróbálni.Mosogató, mosószereknek örülnék.

 14. Pataki Anikó
  Reply →
  2018-01-02 at 18:23

  Még nem találkoztam.De kipróbálnam a mosószert,a bio levendula olajat,és az öblitőt.

 15. Páli Tivadarné
  Reply →
  2018-01-03 at 09:56

  Még sajnos nem találkoztam ezekkel a termékekkel, de nagyon szívesen kipróbálnám őket! Az illóolajok közül az echo-fa-t, bázisolajok közül a jojoba-t, mosószerek közül a mosógélt púder illattal választanám legszívesebben! :)

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Hírlevél feliratkozás

Frizura és szépség