728 X 90

Hidratált és ragyogó arcbőr a NIVEA  Hydra Skin Effect termékcsaláddal

By Frizura & Szépség

Minden nő tudja, hogy az egyik legfontosabb dolog a bőrápolásban, amelyet kortól függetlenül egyikünk sem felejthet el, az a hidratálás. Csak a bőrben lévő elegendő mennyiségű víz képes ugyanis sima, üde és ragyogó megjelenést varázsolni. Éppen ezért a NIVEA új termékcsaláddal érkezett a piacra, amely képes kettőzött erővel beindítani a hialuronsav aktivitást a bőrben.

Miért olyan fontos a hidratálás?

Sokan úgy gondolják, hogy a fiatalos megjelenést csakis öregedésgátló bőrápolással lehet elérni. Ez minden bizonnyal nagyon fontos, de ha a bőr kiszárad, akkor nagyon fiatalon is rosszul fog kinézni. Képzeljünk csak el egy almát! Amikor leszakítják a fáról, sima, fényes és lédús. De ha egy időre a fűtés közelében hagyjuk, elveszíti víztartalmát és hirtelen kiszárad, ráncos lesz, a héja fakóvá és csúnyává változik. Ehhez hasonlóan viselkedik a bőrünk is. A vízhiány szürkévé, fakóvá, érdessé és szárazzá teszi. Teljesen mindegy, hogy az illető hány éves. Ezért fontos, hogy belülről elegendő mennyiségű vizet biztosítsunk, és egész évben minőségi ápolásban részesítsük bőrünket.

Mítoszok a hidratálásról

Már régen nem igaz, hogy télen nem szabad hidratáló bőrápolót használni, mivel az “lefagyasztja” és károsítja a bőrt. Éppen ellenkezőleg, télen a víz nagyon könnyen eltűnik a bőrből. Okozhatják ezt a kedvezőtlen időjárási viszonyok, mint a fagy, a szél, a hó, de a meleg és a hideg környezet gyakori váltakozása is. A bőr nem képes fenntartani a hidrolipid gátját és a víz eltűnik. Nyáron a nap, a medence és a sós víz van rá ilyen hatással, és az ördögi kör bezárul. Ezért gondolni kell a hidratálásra és pótolni kell a folyadékot bőrápolók segítségével is az év minden évszakában.

Mire képes a hialuronsav?

A kozmetikumok ezen ápoló összetevője évek óta nagy siker. A hialuronsav természetes formában megtalálható a bőrünkben és meg tudja tartani a bőr hidratáltságát, mert nagy mennyiségű vizet is képes megkötni. Hihetetlen, hogy egy gramm hialuronsav akár hat liter folyadékot is képes magába zárni! A kor előrehaladtával ugyanakkor csökken a bőr természetes hialuronsav-termelése, és ez a folyamat bizony, már 25 éves kor után elkezdődik. Ennek eredményeként, ahol hiányzik a bőrből, a bőr elveszíti rugalmasságát és feszességét, és kezdenek megjelenni a ráncok.

Új megoldás!

A NIVEA bemutatja az új Hydra Skin Effect termékcsaládot, amely tiszta hialuronsavat tartalmaz, mellyel nem csak intenzíven hidratálja a bőrt, hanem beindítja a bőr azon képességét is, mellyel képes belsőleg hialuronsavat előállítani. Akár háromszor több hialuronsavat is aktivál, mint amennyit a bőr egyedül képes előállítani. Az új termékcsaládban található hialuronsavat fermentációs eljárással állítják elő, ezért nagyon tiszta és hatékony, amellett, hogy összetételében hosszú és rövid molekulaláncokat kombinál. Ezeknek kettős hatása van: a hosszú láncú molekulák megkötik a vizet a bőr felső rétegében, a rövid láncúak pedig stimulálják a bőr természetes képességét saját hialuronsav előállítására.

A textúra, amely azonnal rabul ejt

A nagyszerű hatás önmagában azonban nem elég, fontos a termékek textúrája is. Laboratóriumok szakértői ezért olyan termékeket alkottak, amelyek speciális, könnyű gélformulájukkal hidro-diszperzív technológiát alkalmaznak, amely a bőrre kenve “megolvad” és azonnal beszívódik, mindenféle zsíros és elnehezedő érzés nélkül.

Szérum, azonnali hidratálás

NIVEA Hydra Skin Effect Hidratáló Szérum

Már az első használat után energiát ad a bőrnek. Ezért ideális mentőöv például egy álmatlan éjszaka vagy egy hosszúra nyúlt, fárasztó munkanap után, amikor a bőr dehidratálttá válik. A szérum gondoskodik a simább bőrről, az akár 72 órás hidratációról és a ráncok kisimításáról. 2,5-szer több hialuronsavat tartalmaz, mint a Hydra Skin Effect termékcsalád többi tagja.

Nappali bőrápolás

NIVEA Hydra Skin Effect Frissítő Hidratáló Nappali Gél-krém

Akár 72 órán keresztül hidratálja a bőrt és a hialuronsavnak köszönhetően újraaktiválja a bőr sejtjeit, amelyek gondoskodnak a bőr feszesítéséről. Ezenkívül könnyű gélösszetételű, melynek köszönhetően nem hagy zsíros filmréteget a bőrön.

Éjszakai bőrápolás

NIVEA Hydra Skin Effect Regeneráló Hidratáló Éjszakai Gél-krém

Töltsük fel a bőrünket alvás közben és próbáljuk ki ezt a kellemes textúrájú éjszakai csodát, amely hialuronsavat tartalmaz és aktiválja a bőrsejteket. Ezáltal a bőr feszesebbé, rugalmasabbá válik, és akár 72 órán keresztül is hidratált marad.

Speciális bőrápolás

 NIVEA Hydra Skin Effect Ampulla Kúra

S.O.S. mentőöv a rendkívül dehidratált bőrnek, amely intenzív ápolást igényel: a speciális ampullák tiszta hialuronsavat tartalmaznak, amely azonnal aktiválja a bőrsejteket. Megköti a vizet a bőr felsőbb rétegében és serkenti a sejtek saját hialuronsavtermelését, ennek köszönhetően egyensúlyban működik a bőrrel, mely ezáltal megtartja feszességét. Azon kívül, hogy a bőrünk rugalmasabb lesz, hidratálttá és kellemesen bársonyossá is válik.

Arctisztítás

NIVEA Hydra Skin Effect Micellás Víz

NIVEA Hydra Skin Effect Micellás Arclemosó Gél

Még akkor is, ha egy nehéz munkanap után csak be akarunk dőlni az ágyba, ne felejtsük el eltávolítani a sminket. Éjszaka van ugyanis ideje a bőrünknek önmagára, ekkor regenerálódhat és nyerhet új erőt a következő napra.

A Hydra Skin Effect arctisztító gél és micellás víz egy mozdulattal eltávolítják a sminket és az egyéb szennyeződéseket, és valóban mélyen megtisztítják a bőrt. Ezen felül tartalmaznak hialuronsavat, amely arctisztítás közben is intenzív hidratálást biztosít és így megakadályozza a bőr idő előtti öregedését.

Hogyan hozzuk ki magunkból a benned rejlő lehetőséget?

A nők egyre jobban hisznek magukban, egyre inkább biztosak abban, hogy irányítani tudják a sorsukat. Vállalkoznak, hangot adnak véleményüknek és ezzel inspirálják egymást és másokat. Hisznek a bennük rejlő lehetőségekben, melyekről tudják, hogy csak arra várnak, hogy életre hívják őket.

A NIVEA Hydra Skin Effect termékcsaládot is ez az „élj a lehetőséggel” korszellem ihlette. Ugyanis a termékcsalád nem csak attól különleges, hogy tiszta hialuronsavat tartalmaz, mely intenzíven hidratál, de képes aktiválni, megtriplázni a bőr saját hialuronsav termelését is.

A NIVEA márka Bolla Viki, a VIKTORIABOLLA divatmárka megalkotójának történetén keresztül szeretné ráirányítani a figyelmet a belső erő fontosságára. A közös kampány keretein belül szeretnénk inspirálni a márka követőit és biztatni őket arra, hogy merjenek nagyot álmodni, hiszen mindenkiben ott van a lehetőség, csak fel kell ébreszteni azt. Csak úgy, ahogy a Hydra Skin Effect termékek összetevői serkentik a bőr alapvető működését.

Forrás és fotó: Nivea

 

Cikkajánló:

Mivel lepjük meg magunkat?

Schlovicskó Kata sminkmester 2021-es esküvői sminktippjei

Szeresd önmagad!

Almás süti Gretas Kitchen konyhájából

Kneipp-kúra a test, a lélek és a szellem harmóniájáért

Így segít a böjt a testnek és a léleknek

A séta a legjobb orvosság

Tavaszi szépségújdonságok

Így válasszunk a tavaszi arckezelések között!

A meditálás jótékony hatásai. Ismerd meg a Transzcendentális Meditációt!

Kulcsszavak: , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble