728 X 90

Hírek és érdekességek a zenétől, a karácsonyi szeretetlakomán át a divatig!

By Frizura & Szépség

Vörös és fekete – szuper párost alkotnak együtt az ünnepekre!

A fekete hűvös eleganciájának melegséget ad egy jól megválasztott vörös darab, így tökéletes összhatást nyújtva az ünnepi szettünknek. A klasszikus kis feketénkhez vegyünk fel egy tűzpiros kabátot, vagy éppen a fekete kabátunkhoz választhatunk piros kiegészítőket; a hatás egyszerre lesz letisztult és alkalmi. Sőt, viseljünk pirosat a ruhánk alatt is egy ízléses fehérnemű formájában! A Van Graaf kínálatában bárki megtalálhatja a megfelelő darabot.

Karácsonyi hangulatban tavaszi-nyári modell szemle

Az Intimissimi karácsonyi partiján karácsonyi hangulatban a tavaszi – nyári szezon újdonságait fedezhettük fel.

Érdemes most is benézni az Intimissimi üzleteibe, mert többek között elérhető Intimissimi knitwear kollekciója is, amelynek arca Irina Sahyk az orosz szupermodell. Amikor a minőségi fonalak találkoznak az ultrakönnyű anyagokkal, szószerint elkényeztetik bőrünket… és egy ellenállhatatlanul sikkes kollekciót alkotnak!

A mi kedvencünk most a képen látható fekete pöttyökkel és gallérral díszített testszínű blúz.

A vörös fehérneműknek sem lehet ellenállni.

Rod Stewart szerethető új albuma

Egy szerethető és érdekes albummal ünnepli karrierjének kerek évfordulóját Rod Stewart. Rod Stewart zenei karrierjének 50. évfordulóját 2019. november végén megjelenő albumával koronázza meg, melyen legismertebb dalait a The Royal Filharmonikus Orchestrával adja elő. Az album olyan különleges felvételeket tartalmaz, mint az „It Takes Two” új verziója, melyet Robbie Williamsszel énekel, és egy vadonatúj dal, a „Stop Loving Her Today”. Az albumot Trevor Hon producer készítette, és olyan slágereket is hallhatóak rajta, mint a világszerte ismert és közkedvelt „Sailing”, az „I Don’t Want to Talk About It” és a „Maggie May”.

Jóga tiszta forrásból

A jóga sok ezer éves hagyománya az ősi Indiából származik, különböző rendszerei egyidősek a vedákkal. Rendkívül összetett szellemi tanítása mellett változatos testgyakorlatokat, relaxációs és meditációs technikákat foglal magában, amelyek az ember biológiai és mentális egyensúlyának megőrzését segítik elő. A jóga célja azonban nemcsak a test fiatalon  tartása; szellemi és lelki tudomány lévén megtanít bennünket nyitott szemmel járni, hogy elemző módon szemlélhessük önmagunkat és a minket körülvevő világot. A Jóga tiszta forrásból megújult kiadása két fő részből áll. Az első rész, „A jóga tudománya” elsősorban a hagyomány elméleti és szellemi tanításait foglalja össze, a második rész pedig hangsúlyosan a gyakorlati vonatkozásokat tárgyalja.

Karácsonyi Szeretetlakoma – Egy apró gesztussal szebbé tehetjük a világot!

Csúcspontjához érkezik az Ételt az Életért Alapítvány adventi ételosztó sorozata, s az elmúlt évtizedekhez hasonlóan a fővárosban tetőzik majd a program. December 24-26. között idén kivételesen nem a Blaha Lujza téren, hanem a Népligetben, a Planetárium mellett kerül megrendezésre a háromnapos Karácsonyi Szeretetlakoma, amely során minden nap több mint ezer adag meleg ebédet és ugyanennyi tartós élelmiszercsomagot vihetnek haza a vendégek – az adagszámok naponta eltérnek. A egyenként mintegy 20 különféle összetevőből álló csomagok komoly anyagi megtakarítást jelentenek a családoknak, akik a téli kiadások mellett sokszor még az őszi beiskolázási költségek utóhatásait nyögik, vagy éppen lakbér, vagy rezsi tartozásokkal küzdenek. A kiemelt karácsonyi ételosztás 11 órakor kezdődik majd, mindhárom napon. Az igénybevételhez szükséges sorszámozott karszalagokat reggel 8 órakor kezdik osztani az önkéntesek az érkezőknek. Az esemény nyilvános, a segélyt bárki igénybe veheti, aki karszalagot kapott.

A Krisna-hívők szegényélelmezési missziója idén 30 éve végzi munkáját hazánkban, tehát idén harmincadik alkalommal töltik majd a téren az ünnepeket embertársaik megsegítésével. Az Ételt az Életért Alapítvány a vallási előírásoknak megfelelően a kegyesség, az együttérzés és a gondoskodás jegyében jött létre. Kezdetben száraz élelmiszerek, gyümölcsök, később meleg ételek osztásával indult útjára a program, mára azonban egy országos, több főző- és tálalókonyhával rendelkező, komplex ellátási rendszerré fejlődött fel. A Krisna-hívők nemcsak az ünnepek során osztanak meleg ebédet és kiegészítő élelmiszereket, hanem az év minden napján segítik a társadalom elesettjeit, mind a fővárosban, mind vidéken. Munkájukat a www.eteltazeletert.hu oldalon át pénzadományokkal is lehet támogatni.

Rossmann újítások

Egy sokaknak kedvező újítást vezetett be a Rossmann drogérialánc, ugyanis már számos budapesti üzletben nyílik lehetőség arra, hogy az online vásárolt csomagokat itt vegyék át a vásárlók. A karácsonyi bevásárlások megkönnyítése érdekében a fejlesztés tovább folytatódik: a főváros agglomerációjában található boltok is csatlakoztak a listához, így összesen már 44 Rossmann-drogériában vehetők át az online leadott rendelések. Folyamatosan bővül azon üzletek listája, ahol elérhető az online rendelt csomagok bolti átvétele, ezzel segítve a vásárlók mindennapos vagy az ünnepek előtti nagybevásárlását. További információk a weboldalon találhatók.

Óriásplakátokkal a magány ellen

Az év vége közeledtével szeretünk lelassulni, elcsendesedni. A karácsonyi időszakban fontosnak tartjuk, hogy figyeljünk egymásra és a környezetünkre, s jellemzően ekkor adományozunk a legtöbbet. De kinek adjunk? Mit adjunk? Hol van a legjobb helyen az adományunk? A Miutcánk közösségfejlesztő alkalmazás friss kutatásában ezekre a kérdésekre is kereste a választ. Ezzel párhuzamosan egy óriásplakát-kampánnyal az elesettekre, egyedülállókra szeretné felhívni a figyelmet, ezért együttműködést kötött a világ vezető outdoormédia-vállalatával, a JCDecaux Hungaryvel, valamint a Magyar Máltai Szeretetszolgálattal.

Bővül a Starbucks

A karácsonyi időszakban bővíti tovább magyarországi üzletláncát a Starbucks. A december 19. és 30. között induló három kávézóval együtt már 34 helyszínen kóstolhatják meg a vendégek a Starbucks minőségi kávéit és ételeit. A világhírű kávézólánc 2019-ben jelentősen bővítette hazai üzleteinek számát, nemcsak a fővárosban, hanem vidéken is több városban ismerkedhettek meg a vendégek az eredeti Starbucks-kávéélménnyel.

Okostelefon prémiumkivitelű ötkamerás fényképezőgéppel

A Xiaomi piacra dobja a Mi Note 10-et, a világ első, 108MP-es ötkamerás fényképezőgéppel rendelkező okostelefonját. A globális technológia területén vezető szerepet betöltő Xiaomi ma jelentette be, hogy visszatér kiemelt prémium-terméksorozata: a Mi Note, a Mi Note 10 lesz a zászlóshajója. A Mi Note 10 a világon az első okostelefon, amely 108MP-es, prémiumkivitelű ötkamerás fényképezőgéppel és hatalmas teljesítményű, 5260 mAh-os akkumulátorral büszkélkedhet, így felülmúlhatatlan fényképezési élményt nyújt.

Cikkajánló: Karácsonyi ajándékötletek

Teszteltük a Nu Skin ageLOC Nutriol fejbőr- és hajápolási rendszert! Most ti is kipróbálhatjátok velünk!

Decemberi szépítő újdonságok

Kulcsszavak: , , , , , , , , , , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications