728 X 90

Hírek, újdonságok és programok, amelyekről szeretnénk ha ti is tudnátok

By Frizura & Szépség

Hírek, újdonságok és programok, amelyekről szeretnénk ha ti is tudnátok. Csemegézzetek belőlük! A Gyereknapi ételosztás felhívást megköszönjük, ha ti is megosztjátok esetleg, hogy sok helyre eljusson.

Babák városa, új olvasnivaló a könyvek szerelmeseinek

Mi a szerkesztőségben nagyon szeretünk olvasni. A szépségápolás mellett fontosnak tartjuk a lelkünk ápolását és feltöltését is, és ehhez egy jó könyv szuper társunk lehet. Ajánljuk figyelmetekbe Elizabeth Macneal Babák városa című könyvét. Paula Hawkins, a Lány a vonaton szerzője így vélekedik a könyvről: „Pokolian jól megírt, magával ragadó történet szerelemről, elhivatottságról és megszállottságról”. Mi még csak most kezdtük el olvasni a regényt a szerkesztőségben, de hamarosan beszámolunk az élményeinkről.

Rövid története: Londonban vagyunk, 1850-et írunk, amikor megismerjük ennek a történetnek a legfőbb hősét, Irist, aki körül olyan mesterien, sajátos stílusban, egyszerűen, mégis sokat sejtető visszafogottsággal bonyolítja a szálakat a fiatal szerző, hogy az első bekezdések után biztosak lehetünk, nem mindennapi olvasmányélménnyel leszünk gazdagabbak. A fiatal lány a viktoriánus Angliában gondol egy nagyot, és elindul azon az úton, amelyre a művészet, a tehetség és a tiszta érzelmek vezérlik. Még nem tudja, hogy egy másik életút keresztezi az övét, azon egy megszállott férfi jár, aki rögeszmés szenvedélyt táplál a lány iránt, és mindent tönkretehet, amit Iris kivívott magának. Akár az életét sem kíméli…    http://www.geopen.hu/ujdonsagok/babak-varosa.html

Gyermeknapi ételosztásra készül az Ételt az Életért

 Alig múlt el a kiemelt tavaszi ételosztás, az Ételt az Életért Közhasznú Alapítvány, a Krisna-hívők humanitárius szervezete máris gőzerővel készül a gyermeknapi ételosztásra. A mindennapos ebédosztások mellett az alapítvány az év során 4 alkalommal szervez kiemelt segélyakciót. A gyermeknapi programot hagyományosan Óbudán a Flórián téren a „faluház” előtti parkolóban tartják meg. Ide azokat a családokat várják, akik az Óbudai Családi Tanácsadó ellátottai. A 800 adag meleg ebéd mellé egy-egy gazdag tartós élelmiszercsomagot is ajándékoznak az érkezőknek, összesen 4,5 tonna mennyiségben, illetve gyermeknapi programokkal, játszóházzal is kedveskednek a kicsiknek május 25-én. Az élelmiszercsomagban akár 1–2 heti főzéshez is elegendő tartós élelmiszert találnak, illetve finomságokat, csemegéket is vihetnek haza a gyerekeknek. A programon részt vesz Bús Balázs, Óbuda-Békásmegyer Önkormányzat polgármestere, valamint az Összefogás Óbudáért Egyesület, akik játékokkal kötik le a kicsik figyelmét és további finomságokat hoznak nekik.

Az Ételt az Életért amellett, hogy részt vesz a hazai élelmiszermentésben, igyekszik a legkiválóbb minőségű élelmiszereket eljuttatni a családoknak országszerte. A „Mint egy falat kenyér” elnevezésű vidéki programsorozatukkal halmozottan hátrányos helyzetű családokat és gyermekeket keresnek fel kistelepüléseken, falvakban. Debrecenben szintén kiemelt ételosztást tartanak a szervezet önkéntesei május 26-án, itt ruha- és játékosztással egészül ki a program. A Krisna-hívők Ételt az Életért programjukkal reményt kívánnak adni a családoknak, és egy kis mosolyt csalni a gyerekek arcára. A boldog, örömteli, ha nem is felhőtlen, de legalább alapvető biztonságban és méltósággal megélt gyermekkor ugyanis az egészséges felnőttkor alapja. A szervezet munkáját az adó 2×1%-ának felajánlásával és adományokkal is lehet támogatni.

Nyit a LUPA

Május 17-én megnyitotta kapuit „Budapest tengerpartja”, a Lupa Beach. Most harmadik szezonját indítja a Lupa. „Idén gazdagabb lesz a programkínálat, amivel célunk megerősíteni a köztudatban, hogy nem csak a szikrázó napsütésben érdemes kilátogatni a tóhoz” – meséli Gerendai Károly, a „tengerpart” megálmodója, aki egyelőre a májusi családi, gasztro- és sportrendezvényeket emelte ki. „Május a gyermekeknek is tart meglepetést a Lupán. 26-án a gyereknapon az apróságoké lesz a főszerep, több helyszínen változatos programokkal és természetesen ezen a napon a gyerekeknek ingyenes belépővel. Június 1-én pedig már indul a főszezon és ekkor nyílik meg a Lupa másik része, a küllemében és tartalmában is teljesen megújuló, de továbbra is kedvezményes áron látogatható öbölstrand.

Kimerítő edzések? Vizsgaidőszak?

Tegye fel a kezét, aki egy-egy húzós nap során nem nyúl egy pohár jó erős kávéért, vagy kedvenc energiaitaláért, hogy tudja tartani a tempót! Nincs azzal semmi gond, ha néha úgy érezzük, kell egy kis külső támogatás ahhoz, hogy feladataink végére érjünk. Ám létezik kímélőbb megoldás: ha extra energiára vágyunk, hívjuk segítségül a természet kincseit, próbáljuk ki például az új XS™ RHODIOLA PLUS étrend-kiegészítőt!

Fuzetea-újdonság

Megérkezett a Fuzetea fekete jegestea rózsa-barack zeróval. A cukormentes üdítőital gondoskodik a mindennapi rózsaigény-beviteledről és kellemes hangulatba ringat, függetlenül attól, milyen körülmények közepette fogyasztod. A hosszú távú hatás kedvéért jó, ha mindig van otthon ebből az italból, és a lakásodba, a ruhatáradba is becsempészel egy kis pinket, halványrózsaszínt vagy púderárnyalatot. Cikkajánló: Rózsás hangulatban, avagy a rózsa sokszínű felhasználása.

Nyakunkon a fesztiválszezon!

Ki tervezi már a nyári bulikat? Az XS™ Power Drink és az XS™ fehérjeszeletek most összefogtak, hogy a legjobb élményben legyen részünk! Ne hagyj ki étkezéseket! A szórakozás hevében könnyen kihagyunk egy-egy étkezést, pedig ilyenkor van igazán szükségünk arra, hogy pótoljuk az elégetett kalóriákat! Hogy lendületben maradjunk és minél több élményt tudjunk gyűjteni, figyeljünk oda az energiapótlásra! Gyors segítség, ha hirtelen megéheznénk: tartsunk magadnál egy B-vitaminokban és rostokban gazdag XS™ csokoládéízű fehérjeszeletet, így könnyebben kibírjuk a sorban állást a food truckhoz! A csapból is ez folyik: hidratáljunk! Sokszor halljuk, mégsem tartjuk be: fogyasszunk el legalább napi 2–3 liter folyadékot, fesztiválozás közben ez különösen fontos! Figyelem: az alkoholos italok nem számítanak bele ebbe a mennyiségbe! Természetes felfrissülésért és vitaminpótlásért válasszuk az XSTM Black Cherry Cola Blast 250 ml-es kiszerelését, amely akár a legkisebb bulitáskában is elfér. Természetes eredetű koffeint és négyféle B-vitamint tartalmaz.

Tavaszi nagytakarítás!

Hurrá, végre kisütött a nap, megérkezett a jó idő! Ilyenkor könnyebben nekilátunk az otthoni takarításnak és a nagymosásnak is. Fontos tudni, hogy a hagyományos tisztítószerekkel nagy terhet róhatunk környezetünkre. Jó hír, hogy ökobarát termékekkel kis odafigyeléssel mi is sokat tehetünk a talaj, a víz tisztaságáért. Az AMWAY HOME™ most hozott nekünk pár könnyűszerrel alkalmazható praktikát, amivel csillogóvá tehessük otthonunkat úgy, hogy közben a természetet is óvjuk. 🙂 Álljunk át a zöld takarításra: vásároljunk olyan tisztítószereket, melyek kímélik a környezetet! Például a BIOQUEST formulát tartalmazó AMWAY HOME™ tisztító- és mosószerek tökéletes megoldást jelentenek, ha ökobarát alternatívát keresünk. Természetes eredetű, kiemelkedően aktív összetevőik révén különleges tisztítóerőt biztosítanak anélkül, hogy károsítanák a környezetet.  🙂 A koncentrátumok nemcsak gazdaságosabbak, mint normál kiszerelésű társaik, hanem használatukkal jóval kevesebb hulladékot és vegyszert szabadítunk a környezetre.

 

 

Kulcsszavak: , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications