728 X 90

Hurrá! Már van saját energiakódom B1+H2+H3+B4+L4+V5

By Frizura & Szépség

Pár hete Képíró Tamás, a System Professional szakértő fodrásza segítségével kipróbáltam az új System Professional egyik luxuskezelését a Wella Stúdióban. Nagyon kellemes és relaxáló délután volt, amely egy teljesen egyedülálló konzultációval kezdődött, ezt követően pedig a haj-és fejbőrigényemnek megfelelő luxus hajápolási élményben volt részem, kellemes masszázzsal egybekötve. A hajszálaim pedig közben élvezték a finom és gyengéd ápolást.

Azóta tesztelem is az egyedi energiakódomra összeállított termékeket. Finom és puha a hajam, de mégis van tartása. Különlegesen finom illata van a termékeknek. Egész nap csak szagolgattam az első hajmosások után, hogy ez most a hajam vagy esetleg a parfüm, amit viselek. J Különösen megkedveltem a Volumize Aerolifter habot, amelyet a hajmosás után kell felvinni a szárítás előtt. Ez egy volumennövelő, hajban maradó ápoló, amely a haj rugalmasságát adja vissza, emiatt nő meg a haj volumene, nedvességmegkötő hatásának köszönhetően egy optikai tuningon esik keresztül a hajunk, teltebbnek érezzük a hajszálainkat.

Hogyan is zajlik egy ilyen hajat szépítő spakezelés?

A konzultáció során a System Professional szakértő egy applikáció segítségével feltár minden fontos dolgot a hajammal és fejbőrömmel kapcsolatosan: pl. hogyan ápoljuk a hajunkat? milyen gyakran mosunk hajat? mennyire fontos a hajunk minősége? könnyen tudjuk-e formázni? stb. még számos kérdés, így meg tudja állapítani az egyedi energiakódunkat és elmagyarázza, hogy milyen lépéseken megyünk majd át a személyre szabott kezelés alatt. Megvizsgálja a fejbőrünk állapotát, hajunk szerkezetét és textúráját. Termékeket és kezelést javasol, amelyek a legjobban passzolnak a hajunk energiaprofiljához több mint 174 millió lehetséges ápolókombinációból kiválasztva, hiszen azt is megtudtam, hogy a hajunk épp annyira egyedi, mint az ujjlenyomatunk. Majd kezdetét veszi a hajszépítés, amely része egy fantasztikus masszázs is.

A System Professional elkötelezett kutatója az átváltoztató hajápolás tudományának, tudósaik top stylistok közreműködésével sikeresen fedték fel a haj újraenergetizálásának és átalakításának titkát. Az úttörő felfedezés alapja, hogy minden ember haja egyedi energiaprofillal rendelkezik, mely épp olyan egyedi, mint az ujjlenyomatunk, ez pedig lehetővé teszi a haj szemmel látható átalakítását az új Energycode Complex segítségével.

A hajápolás tudományában ez a nagymértékű előrelépés vezetett az innovatív és teljesen új System Professional Energycode Complex-et tartalmazó szalonkezelései és ápolótermék-vonalai megalkotásához, mely 2017. március 1-től már elérhető a nagyközönség számára a System Professional presztízsszalonokban.

„Míg a haj építőelemeinek java részét a keratin képzi (96%), az új kutatás rávilágított, hogy a lipidek (melyek csupán a haj 4%-át teszik ki) is sajátosan aktív szereppel bírnak a haj felépítésében, szinte rugalmas „cementként” viselkedve a keratin „építőkövei” közt. A hajban mind a keratin, mind a lipidek megfelelő szinten tartása adja kezünkbe a kulcsot a szerkezet befolyásolására, amely végleg meghatározza, hogy a haj sima vagy kócolódó, fényes vagy fakó, lapos vagy lágy esésű” – jegyezte meg dr. Ramon Grimalt, független hajbiológus, valamint a University of Barcelona Dermatológia tanszékének professzora.

Szóval, milyen a megfelelő „hajenergia”?

„A megfelelő energiaszinttel rendelkező haj jól formázható és kezelhető, fényesen ragyog és könnyen fésülhető, nincs kimerülve, nem lapos vagy fakó, fiatalsággal és vitalitással teli” – Maria Castan, a System Professional Senior tudósa. A luxus bőrápolás tudománya által inspirált új System Professional Energycode Complex öt szabadon is előforduló aktív lipid és egyéb hatékony összetevők szabadalmaztatott kombinációjából tevődik össze, mely rendszeres használat mellett segít helyreállítani a hajat olyan erős és eredményesen táplálható állapotába, mintha újra érintetlen kondíciójába került volna vissza, rendszeres használat mellett akár tízszer kevesebb károsodás tapasztalható.

Molnár Gréta

 


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications