728 X 90

Idén ősszel hódítanak az állatminták

By Frizura & Szépség

Basler 3

Frank Walder

Borvörös, meleg barna és sötétebb zöld árnyalatok lesznek az évszak trendszínei.

Basler 2
Tigris, leopárd, ocelot és különböző hüllőminták lesznek a 2014-es őszi-téli szezon legnagyobb slágerei. Azonban nemcsak az alapanyagok készülnek ilyen mintával, hanem idén, meghökkentő módon a kötött ruhadarabokon is megjelennek a nagyalakos, stilizált állatfigurák, mint például a jegesmedve, macska, tigris. Színek tekintetében az izgalmas borvörös, az aranyló barna és a sötétebb zöld árnyalatok dominálnak majd az ősz beköszöntével, amelyet egy-egy élénkebb kiegészítővel dobhatunk fel.

Betty Barclay
Bátran hordhatunk tigris, leopárd, ocelotmintás darabokat, ugyanis ez lesz az idei évszak egyik legnagyobb trendje. Mindezek mellett a legnevesebb divatházak tervezői a kötött felsőket is állatfigurákkal díszítik.
Akik ódzkodnak a merészebb motívumoktól, azok nyugodtan viselhetnek különböző stílusú blúzokat, mert ősszel ismét teret hódít ez a ruhadarab. A selyemből, vagy selyem típusú anyagokból készült lágy esésű, normál vagy tunika hosszúságú franciás blúzok mellet egyre inkább divatba jönnek a férfi ingeket idéző pamut felsők is.

Basler1
A blúzok mellett itt a szoknyák és ruhák ideje is. Az egyszerűnek tűnő, de nagyon is rafinált szabású darabok hódítanak, amelyeket számtalan variációban viselhetünk egész nap. Délelőtt kardigánnal vagy farmerdzsekivel, délután angol szabású klasszikus blézerrel vagy Chanel kiskabátkával, este pedig csipkeharisnyával és elegáns stólával dobhatjuk fel. Senki sem fog ráismerni, hogy ugyanazt a ruhát hordjuk, ezért sem hiányozhat Coco Chanel „kis fekete ruhája” egy női ruhatárból sem” – mondta Schaller Marianna divattanácsadó, a Marianna Boutique tulajdonosa, aki arra törekszik, hogy eleganciát csempésszen a hétköznapokba butikjának egyedi és exkluzív kínálatával.

Betty Barclay 2

Gerry Weber
A színpalettán ismét előtérbe kerül a szürke és a fekete, de elmaradhatatlan őszi színek lesznek az aranyló meleg barna és a bordó izgalmas árnyalatai is.

Karl Lagerfeld
EternaA férfiakról se feledkezzünk meg, náluk az ingek szabását tekintve a teljesen és az enyhén karcsúsított forma továbbra is nagyon divatos. A viselés komfortérzetét az alapanyag rugalmassága fokozza, mint például a különleges eljárással készült Eterna ingek esetében, ahol az alapanyag 100% pamut, és mégis rugalmas a kelme.

Schaller Marianna divattanácsadó

Fotok: Marianna Boutique

 


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications