728 X 90

Így tűnhet el nyárra a narancsunk!

By Frizura & Szépség

Vajon miért ilyen iszonyúan nehéz megszabadulni a narancsbőrtől, és hogyan csökkenthetjük otthon is hatékonyan ezeket az utálatos gödröcskéket?

narancsbor_cellulit_foreve_rbeauty

Mire jók a házi praktikák?

Narancsbőr ellen rengeteg házi praktikát találni. Azonban a hagyományos otthoni módszerek – mint például a váltózuhany, a narancsbőr elleni krém vagy a masszírozó –  kismértékben halványítják a bőrön áttüremkedő zsírgolyócskákat.

narancsbor_cellulit_foreverbeauty

Miért nem segít a fogyás?

Ennek oka, hogy a narancsbőr kialakulásáért nem csupán a mozgáshiány és az elhízás felelős. A narancs héjára emlékeztető képződmények gyakran a vékonyabb, rendszeresen mozgó, egészségesen étkező nőkön is megjelennek. A cellulit elsődleges oka ilyenkor a nők bőrének lazább (a férfiak kötőszöveténél gyengébb) szerkezete, valamint örökletes és hormonális tényezők is lehetnek. A nők bőrének lazább kollagén hálója is hajlamosít a narancsbőrre! Ha a kollagén háló – amely a bőr rugalmasságát adja – valamilyen okból nem elég sűrű és feszes, könnyen áttüremkedhetnek rajta a zsírsejtek, hepehupássá téve a bőrfelszínt. Ilyenkor a spártai életmód helyett a bőr erősítésére, feszesítésére kell fókuszálni.

narancsbor_ellen_cellulit_foreverbeauty

Legjobb, ha olyan kombinált narancsbőr elleni kezeléseket végzünk, amelyek a narancsbőr két fő okát egyszerre képesek kezelni! Azaz: csökkentik a bőr alatti zsírsejtek méretét, valamint feszesítik és megújítják a laza, megnyúlt bőrt. Ilyen komplex terápiára manapság már nemcsak szépségszalonokban, hanem otthon, saját készülékkel is van lehetőség. De bármelyik lehetőséget is választjuk, a megfelelő technológiától függ majd a siker.

narancsbor_elleni_gep_4A zsírsejtek célzott zsugorítására több kezelés (pl. ultrahangos mélymasszázs, LED-fényterápia) is képes. Bőrfeszesítésre azonban – amely a narancsbőr elleni kezelések lelkét adja – csak a rádiófrekvenciás (RF) testkezelés nyújt igazán látványos és tartós megoldást. Ha tehát szép eredményre vágyunk, olyan terápiát válasszunk, amely rádiófrekvenciás feszesítő kezeléssel kombináltja a zsírcsökkentő eljárásokat! A rádiófrekvenciás hőenergia azonnal összerántja a megnyúlt kollagén rostokat, ezáltal rögtön valamivel feszesebbnek érezzük bőrünket. Kúraszerű használata erős és tartós anticellulit hatást eredményez, ugyanis új kollagén termelésére ösztönzi a bőrsejteket. Így a bőr sokkal rugalmasabb, stabilabb lesz, és már nem engedi áttüremkedni a gödröcskéket okozó zsírsejteket.

Az még fontos, hogy a kezelések mellett a megfelelő étkezésnek és a rendszeres mozgásnak is szerepe van. Igazán hatékony eredmény a három kombinálásával érhető el.

Forrás és fotók: ForeverBeauty.hu


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications