728 X 90

Így válasszunk a tavaszi arckezelések között!

By Frizura & Szépség

Itt a tavaszi szezon, amikor mi is kipróbálhatjuk az év legújabb szépségápolási trendjeit, de könnyen el is veszhetünk a piacon elérhető kezelések sokaságában. Íme néhány extra tipp, amely segít utat mutatni a megoldások között.

Akár egy radikálisabb kozmetikai beavatkozást, akár a kíméletesebb otthoni bőrápolást választunk, vegyük figyelembe a következőket:

Gyakoriság

Amikor egy kozmetikai eljárás mellett döntünk, érdemes előre elhatározni magunkban, hogy képesek leszünk-e végigcsinálni a bőrgyógyász, vagy kozmetikus által javasolt kezeléssorozatot. Emellett számolni kell a lehetséges mellékhatásokkal, mint például bőrpír, hámlás, vizenyő stb. Csak olyan kezelésbe vágjunk bele, amely mellett ki is tudunk tartani!

 Szezonalitás

A bőr érzékenységével járó kezeléseket, például kémiai peelinget, vagy lézeres kezelést alacsony UV-indexű időszakokban, elsősorban ősszel vagy télen végeztessünk. A szabály alól bármely kivétel foltokat okozhat, még akkor is, ha UV-szűrős termékeket használunk.

Költségvetés

Előre számoljuk ki a kezeléssorozat tervezett költségeit, amelyre szükségünk lehet a kívánt eredmény eléréséhez. Ez megkönnyíti a döntésünk, hogy milyen kezelésbe fektessünk be.

A CÉL – Ragyogás

Függetlenül a bőr típusától, tavasszal további ápolásra van szükségünk, hogy a bőrünk visszanyerje ragyogását és frissességét.

:) Radikális

Az egyik legnépszerűbb eljárás a mezoterápia, mely során vitaminokat és enzimeket injekcióznak mélyen a bőrszövetbe. A másik pedig a vámpír-terápia, amikor a véredben lévő plazmákat kivonják és visszajuttatják a bőrödbe.

:) Szalon-szint

A kezelések a kozmetikai szalonokban általában 3 lépésből állnak – tisztítás, előkészítés és hidratálás. Gyakran vetik be e mellett a termo-technológiát és a LED-fényterápiát.

:) Okos

A FOREO UFO 2 szónikus készüléke a Glow Addict maszkkal kombinálva, mindössze 90 másodperc alatt nyújt teljes arckezelést krio-, termo- és LED-terápiát alkalmazva, mindezt az otthonod kényelmében. Garantált eredményekért érdemes hetente legalább 3x használni.

A CÉL – Fiatalítás

:) Radikális

A mikrotűs kezelés apró elváltozások sorozatát generálja bőrünkben, amely beindítja a bőr regenerációs mechanizmusát, ezáltal fiatalabb arcfelszínt és egyenletesebb megjelenést eredményez.

:) Szalon-szint

A kozmetikai szalonokban használt rádiófrekvencia hőt generál a bőrszövet mély rétegeiben, ami serkenti a kollagén és az elasztin termelését.

:) Okos

Az otthoni arcmasszázs hatékony módszer lehet a ráncok ellen. Sok olyan arcmasszázs létezik, amelyet könnyű elsajátítani és otthon bármikor bevethető! Előnyük, hogy néhány percet vesznek igénybe és viszonylag hamar kifejtik hatásukat.

A CÉL – Revitalizáció

:) Radikális

A lifting során a szakemberek a laza bőrszöveteket feszítik meg a friss és kisimult arcért. Olyan területekre összpontosítva, ahol a bőr lazább és kevésbé életerős.

:) Szalon-szint

A krio-terápia alkalmazása során a vérerek gyorsabban összehúzódnak és kitágulnak, amely lehetővé teszi, hogy a használt hatóanyagok mélyebbre hatoljanak, és intenzívebb hatást váltsanak ki a bőrödön.

:) Okos

Heti egyszeri okos arcmaszkos kezelés, – pl. az UFO 2-vel – revitalizálja és felfrissíti a bőrt. A krio-terápia azonnal hűti a bőrt, feszesebb és könnyebb megjelenést nyújt, miközben összehúzza a pórusokat és csökkenti arcpuffadás jeleit.

A bőrünk igényeitől függetlenül, érdemes észben tartanunk, hogy számos új technológia áll már rendelkezésre otthoni felhasználásra, melyek nemcsak elképesztő eredményeket ígérnek, hanem összességében olcsóbbak, mint a kozmetikai szalonok kezelései.

Forrás és fotó: Foreo

Cikkajánló:

Tudj meg többet az asztrológiáról!

Hasznos tippek a fejfájás ellen

Kókuszgolyó Gretas Kitchen módra

Rúdfitness varázslat. Így még sosem láttad!

Az igazi boldogság az önzetlen szeretetben teljesedik ki

Szívet melengető szépítő újdonságok

A meditálás jótékony hatásai. Ismerd meg a Transzcendentális Meditációt!

A sokoldalú citrom

Kulcsszavak:

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble