728 X 90

Illatozzunk az ünnepek alatt is!

By Frizura & Szépség

Dolce & Gabbana The One Eau de Toilette. A Dolce & Gabbana újraértelmezte ikonikus The One illatát: az új illat egy elbűvölő, érzéki, nőies illat frissességgel telve, melyben a központi jegyet a fehér liliom alkotja. Vibrálóbb, mint valaha, Michel Girard parfümkészítő egyszerre ragadta meg a virágos illat minden oldalát egy új, érzéki virágos addikciót alkotva. Az illatban a fehér szirmú, aranyló virágporos fehér liliom és a virágzó olasz bergamott, a mandarinesszencia, a lágy licsi és a zamatos fehér barack találkozása érezhető. A ylang-ylang egyedi esszenciáját – melynek különleges párlata felfedi annak ragyogó liliomos oldalát – hangsúlyozza a lágy narancsvirág és a mézes seprőzanót abszolút illatát. Érzéki vanília, vetiver és pézsma ölelik körbe ezt az érzéki, gazdag illatcsokrot. Az új Eau de Toilette megjelenésével a Dolce & Gabbana visszatér az eredeti The One üveghez, mely ezúttal magasabb, karcsúbb és elegánsabb sziluettet kapott. A mértani aranykupak fényes fekete logóval és a világos aranydoboz magában hordozzák az illatcsalád színkódjait. A tehetséges angol színésznő, Emilia Clarke a The One női nagyköveteként csatlakozott a Dolce & Gabbana-családhoz.

A Chanel új női illata a Gabrielle. Nevét arról a fiatal nőről kapta, akit Gabrielle Bonheur Chanelnek hívtak, mielőtt a híres Coco Chanellé vált volna. A Gabrielle Chanel azoknak a hölgyeknek az illata, akik maguk választják meg a sorsukat. A parfüm nem egy morajló illat, hanem egy lázadó szív, amely mindenkiben ott dobog, hogy felfedje különleges egyéniségét. A természetességet helyezi előtérbe és nem hat rá a külső környezet. Ahogy maga is egy lázadó szellemű, mindennel szembemenő, vakmerő nő volt, úgy szólítja meg az ezzel azonosulni tudó 21. századi modern nőket. Azokat a nőket, akik hűek önmagukhoz. Igazán törődnek azzal, amiben hisznek. Fontos nekik hatást gyakorolni és nyomot hagyni a világban. Egy kivételes üveg egy kivételes illatnak. Ez a lázadó illat olyan üveget kívánt, amilyen még sose volt. A Chanel-ház lelke. Üveg még sosem volt ennyire finom és vékony, hogy teljes teret tudjon adni az illatnak a ragyogásra. Míg a luxus általában a nehéz üvegekről szól, addig a Chanel-ház épp az ellenkezőjét szerette volna ez esetben elérni. Hónapokig, évekig tartott, míg megalkották ezt a vékonyságú üveget. A Chanel létrehozott egy álomvirágot, egy kirobbanó virágkölteményt, a szirmok sokaságát. Egy ideális fehér virágot, amely kimagaslik a valaha kreált összes illat virágai közül. Főbb jellemzői: ylang-ylang, tubarózsa, amely már Grasse-ban terem, jázmin, narancsvirág.

Elie Saab Girl of Now új illat. Egy megfoghatatlan, csábító illat. Egy teljesen egyedi elixír, melynek középpontjában a mandula áll. Egy illat, mely méltó kihívást jelentett Sophie Labbé és Dominique Ropion parfümkészítők számára, akik egy kifejezetten addiktív mandulajegyet találtak ki Elie Saab illatkézjegyéhez: az ellenállhatatlan narancsvirág-pacsuli akkordhoz. Mint a hímzések, melyek a tervező legfinomabb alkotásait díszítik, úgy visznek ragyogást a körte- és mandarinjegyek ebbe az illatba. A libanoni inspirációjú frissen pörkölt pisztácia fokozza a mandula illatos aromáját. Azonban az illat igazi innovációja egy virág, melyet kifejezetten a Girl of Now-illat számára alkottak: az ormondvirág.

A fehér jázmin- és magnólia-virágcsokrot körülölelve ez a különleges, új virág fokozza az illat ragyogását, vidámságát és nőiességét. Az illat különleges üvege és annak kerek alapja tökéletesen illeszkedik a tenyérbe. Az üveg nyakát egy virág öleli körül, az Elie Saab-kiegészítők ikonikus pasztellkék árnyalatát idézve, mely a kifutókon is sokszor látható. Ulrike Hoyer, Lineisy Montero és Gabby Westbrook modellek nem csak gyönyörű megjelenésükben hasonlítanak egymásra. Mindhárman megélik koruk vitalitását, generációjuk energiáját és a töretlen közösségi médiakövetők közösségét, mely tökéletesen megtestesíti a Girl of Now-illatot.

Shiseido Ever Bloom Ginza Flower parfüm. Fehér virágos orientális illat, melynek megalkotásánál a Shiseido felhagyott a tradicionális illatpiramis szabályaival és ennek ellenére egy harmonikus, melodikus illatot alkotott. Mondhatni az illat két különböző akkordból áll: az egyik akkord narancsvirágot, gardéniát, fehér pézsmát és pacsulit tartalmaz, melyek ragyogó aurával ölelik körül viselőjüket. A másik akkord friss, zöld jegyei, az ibolya és a lótusz tisztán és erőteljesen vibrálnak. Akár egy igazi harmatos virágeső, az illat új, érzéki frissességet teremt. Az illat megalkotója: Aurélien Guichard, akárcsak a többi Ever Bloom-illatnál. A külső csomagolás és az üveg erőteljesebb pink színt kapott, mint a klasszikus Ever Bloom EdP, mely az illat szenvedélyességét mutatja. A Ginza Flower drámai és ellenállhatatlan hatást kelt. Az új illat 30 ml-es és 50 ml-es kiszerelésben kapható.

 

Police Legend, ezzel a kivételes koncepcióval a Police egy időtlen és emlékezetes stílust határoz meg. Rendkívül vonzó megjelenés. Kifinomult forma. Megjelenés: tökéletes összhang a fémkupak és az üveg között. A palack időtlen alakját az elegáns vonalaknak és a divatos geometriai formáknak köszönheti, amely kiemeli az üveg szépségét. Az üveget a rajta található szegecsek teszik egyedivé. Police Legend Női illat. Virágos- gyümölcsös illatcsalád. Ez a virágos kompozíció a modern nőiesség és a csábító erő szintézise. A fejjegy a friss bergamott és lédús feketeribizli cseppjeivel indít. A lenyűgöző rózsa a bódító jázminnal keveredik, amelyet a finom magnóliavirág követ, ezzel alkotva egy nőies virágcsokrot. Az elegáns alapjegyek, mint a szétáradó ámbra, a krémes vanília és a luxuskasmírfa egészítik ki ezt a kivételes illatot. Fejjegy: bergamott, feketeribizli, vörösáfonya. Szívjegy: magnóliavirág, rózsa, narancsvirág, ámbra. Alapjegy: kasmírfa, pacsuli, vanília.

Police Legend Férfiillat. Aromatikus, fougere illatcsalád. Az aromatikus levendula összefonódik az abszinttal és egy leheletnyi feketeborssal a vibráló ámbra felett, ezzel egy egyedülálló és hosszan tartó hatást biztosítva az illatnak. Fejjegy: abszint, feketebors, levendula. Szívjegy: csillagánizs, kumarin, geránium. Alapjegy: ámbra, bőrakkord, vetiver.

 

Hermés Eau des Merveilles Bleue. Ártatlanság és fantázia, gyermekkori álmok és nőiesség, ezek ihlették az Eau des Merveilles-illatokat a csillagok között járva. Akár egy modern kori tündér, az új illat történetet Christine Nagel alkotta. Egy cseppnyi azúrkékkel ragyogóvá varázsolja a tenger és az ég színeit. A varázslat folytatódik vidám pezsgés közepette egy olyan illattal, mely egyszerre fás és ásványos, átmossa a tenger és felmelegíti, lágyan lekerekíti a pacsuli. Az élet kékre festett lencséken át nézve a víz íze a kavicsokon, egy ragyogó frissesség ígérete tengernyi meglepetéssel. Az üveg is magával ragadó, kék színe az eget és a tengereket egyaránt idézi.

Chloé Absolu de Parfum. A termékkínálat tizedik évfordulóját egy példa nélküli változat ünnepli: Absolu de Parfum. Ellenállhatatlan esszencia, amely még intenzívebbé teszi a Chloé ikonikus illatát. Ezt az új illatot az eredeti illat megalkotója, Michael Almairac komponálta. Gazdag, fás, virágos textúrájú illata nem csak az Eau de Parfum Chloé felismerhető parfümje, ez egy sokkal kifinomultabb változat. A damaszkuszi rózsa intenzitása és mélysége, mely már az eredeti illatban is jelen volt, itt most sokkal erőteljesebb, és a Grasse-ból származó százlevelű rózsával keveredik. Míg a vanília teljesen körüllengi kerek, bársonyos árnyalatait, egy csipetnyi pacsuli adja a karakterét. A Chloé ikonikus illat még rabul ejtőbb, mint valaha. Az Absolu de Parfum világos borostyánszínű, melyet egy új árnyalatban készített felső fémborítással ellátott üveg ölel át. Első alkalommal a hagyományosan ezüstszínű fém hűvös aranyszínű árnyalatot kapott, mint amire már némi patina rakódott. A bézs félselyem szövetszalag tükrözi a parfüm színárnyalatát a kivételesen aranyszállal átszőtt korlátozott számú kiadás kedvéért.

Mugler Angel MUSE Eau de parfum. Az Angel után az Angel MUSE újjáéleszti a gourmandműfajt egy kirobbanó és egy függőséget okozó mogyorókrém és vetiver duóval. Egyrészt a vonzó és étvágygerjesztő mogyorókrém túladagolásával, másrészt a vetiverrel, a parfümkészítők palettájának egyik legszebb fás jegyével, mely elegáns és vonzó. A gourmandillatcsalád bővül és gazdagabb lesz az első, nők számára készült „vetiver gourmand” illattal. A soha eddig nem tapasztalt polarizáló illattal, mely iránt senki sem marad közömbös, tiszta MUGLER. Az Angel MUSE kozmikus kavicsüvege elszakad az Angel általános kreatív kódjaitól, és tökéletesen sima ívekkel rendelkezik. Egy elliptikus ezüstgyűrű, mely azokra az organikus dimenziókra emlékeztet, melyeknek fémrészletei és áramvonalas formái a David Koma által tervezett divat része volt az elmúlt két évben.

Zadig & Voltaire két új illatkreációja: a Just Rock! Pour Elle egy fás gourmand virágos-orientális illat jázminabszolút, fekete vanília, fehér pacsuli és tömjénes jegyekkel. Egy letisztult masszív, nőies matt fehér üvegben. Pour Lui egy fás fűszeres orientális illat fekete bors, fekete vanília, fekete pacsuli, tonkabab és tömjénes jegyekkel. Egy letisztult masszív, férfias matt fekete üvegben.

Halloween Mia Me Mine Eau de Toilette. Egy illat, amely a virágos-gyümölcsös illatcsaládba tartozik. Hipnotikus királynője a piros gyűszűvirág, amely rózsaszínű bazsarózsa közt keresi a menedékét. Mindkét virágot a feltűnő citrusos jegyek egészítenek ki, majd a rózsabors érintése teszi teljessé az illatot. Kezdeti szikrázó és merész illatjegyeket (bergamott, yuzu, rózsabors) a virágos szívjegyek követnek: misztikus és bódító piros gyűszűvirág a rózsaszínű bazsarózsával. A virágos jegyeket egy trópusi gyümölcs, a licsi frissessége teszi teljessé. Az érzéki alapjegyek melegséget és fényességet sugároznak a pacsulinak és a cédrusfának köszönhetően, amelyeket a csábító pézsma gyengéd leple vesz körül.

Desigual Fresh Bloom. A málna és az egzotikus mangosztán cseppjeinek a találkozása, valamint a jázmin és a pünkösdirózsa összeolvadása a frissesség és az energia robbanását eredményezi. Fényes csillogás, amely a napot megtölti friss energiával, a virágszirmok záporával és az állandó tavasz érzésével. A kezdeti élénk és lédús jegyek igazi meglepetést jelentenek. A málna érzékiségét a trópusi mangosztángyümölcs egzotikussága kíséri. A Fresh Bloom szívjegyét az igazi nőiesség jellemzi. A jázmin adja a virágos akkordot, amit a pünkösdirózsa megerősít és még intenzívebbé tesz. Az alapjegyben lévő szantálfa és a cédrusfa egy friss, vidám és csábító légkört teremt.

Body Shop White Musk. A Musk kollekció legtisztább és legérzékibb pézsma illata, karácsony alkalmából limitált kiadású, House of Holland által tervezett csomagolásban! Az ikonikus White Musk illatát a pézsma, a liliom, az írisz, a rózsa és a vanília illatjegyei teszik bársonyossá és csábítóvá. Erőszakmentes, szintetikus pézsmával készül. Ez a kényeztető ajándékdoboz egy kívül-belül különleges ajándék! A kényeztető ajándékdoboz tartalma: White Musk EDT 60ml, White Musk tusfürdő 60ml, White Musk testápoló 60ml.

Body Shop White Musk L’eau. A friss tavasz, a fehér virágok, a körte és az ikonikus erőszakmentes pézsma illatával pillanatok alatt a kedvenc lesz. A modern nőiesség megtestesítőjeként érezhetőek benne a gyöngyvirág, a jázmin és a rózsa kifinomult virágillata mellett a gyümölcsös és pézsmás jegyek. Közösségi Kereskedelemből származó organikus alkoholt tartalmaz. A fehér virágok, a körte és a pézsma jegyeivel: a modern nőiesség illata, ikonikus, erőszakmentes pézsmával, közösségi kereskedelemből származó organikus alkohollal.

Avon Mesmerize Red. Legbensőbb vágyainkat keltheti fel egy érintés a szerelmünktől, egy futó pillantás kiszemeltünk felől vagy akár egy izgalmasan bódító illat is. Az Avon kedvelt Mesmerize- illatkollekciója új, tüzes parfümpárossal bővül, amely az igazi szenvedély illatát zárta üvegcséibe. A női variáns a friss bergamott, az aromás fahéj és a lenyűgöző pacsuli illatjegyeinek csábító elegyével hódítja meg az ellenkező nem tagjait. A férfiváltozatban található friss mandarin és aromás kardamom keveredik a fás illatjegyekkel, amelyek elvarázsolják az érzékeket. Csábításra felkészülni!

Oriflame Sublime Nature Tuberose Parfum. Egy varázslatos aroma, egy csodás virág. Egy illatos virágcsokor, amelynek szirmait beragyogják a hajnali harmatcseppek. Egy különleges pillanat, egy gyengéd érintés a harmat lágyságának és a szantálfa érzékiségének illatjegyeivel. Az elegáns üveg a természet egyszerűsége és szépsége iránti tiszteletet fejezi ki. Tökéletes, üde és modern. Sublime CO2 Technológiával. Egy exkluzív, zöldellő és nőies eszencia.

Oriflame Sublime Nature Tonka Bean Parfum. A monszun esőcseppjei között homályosan szűrődnek át a déli nap sugarai, tőlük szinte észrevehetetlen a part. A tonkabab sötét felületén csillognak az intenzív vízsugár részecskéi. A tonkababot átjáró melegség még intenzívebbé teszi az illatát a párás levegőben, bársonyos ragyogásba burkolva a növényt. Egy csodálatos pillanat, tökéletes harmónia, a fűszeres frissesség káprázatos aurája. Az üveg eleganciája kifejezi a természet egyszerűségét és szépségét. Az illat a tonkabab üde, vizes jegyeit tükrözi, amelyet tökéletesen megőriz a Sublime CO2 Technológia. Egy varázslatos, vonzó és érzéki eszencia.

Fotó: Mugler


[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség