728 X 90

Inspirálódjunk a Schwarzkopf Professional Essential Looks Lucid Nocturnes irányzatából!

By Frizura & Szépség

Inspirálódjunk a Schwarzkopf Professional Essential Looks Lucid Nocturnes irányzatából! A Global Tribe és a New Formal után itt a harmadik irányzat a Schwarzkopf Professional 2018:2 Essential Look kollekcióból: a Lucid Nocturnes.

Idén a SchwarzkopfProfessional együttműködésre lépett a Föld két legnagyobb színspecialistájával, hogy kifejlesszék a csábító éjféli színek modern felvállalását, két ragyogó új stílussal egyetemben, amik átragyogják az éjszakát: 

IGORA #RoyalTakeOver

Az éles Lucid Nocturnes Catwalk Look-ot a Schwarzkopf Professional Észak-Amerika Color Vezetője, Rossa Jurenas @rossajurenas alkotta meg: központban az erős grafikai formák és a tépett kontúrok. Rossa-val együttműködésben kifejlesztett, irizáló lila és kék árnyalatok reflektorfénybe helyezik a frufrut egy punkos csavarral: garantált a csábítás.

#newformal Salon Look – Vágás, festés és styling

A kaliforniai Szín-Trendszetter, Linh Phan – @bescene – keze nyomához fűződik a Salon Look megalkotása. Lihn egy rejtélyesen kifinomult hosszabb, természetes textúrájú frizurát alkotott egy szuper-rövid frufruval párosítva. Burgundi és sötét borostyán tónusok keretezik az arcot, egy lenyűgözően gótikus hangulatot alkotva. Ideális egy kalandvágyó átmenethez a 2018-as őszi-téli trendekbe.

Global Tribe irányzat

Inspirálódjunk a Schwarzkopf Professional Essential Looks New Formal irányzatából!

Frizura ötletek

Fotók és forrás: Schwarckopf Professionel

Kulcsszavak: , , , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség

Jazmin Communications

Jazmin Communications

Jooble

Jooble