728 X 90

Inspirálódjunk a Schwarzkopf Professional Essential Looks New Formal irányzatából!

By Frizura & Szépség

Inspirálódjunk a Schwarzkopf Professional Essential Looks New Formal irányzatából! A Global Tribe után itt a második irányzat Schwarzkopf Professional 2018:2 Essential Look kollekcióból, a New Formal.

 

New Formal Trend

Ez a trend teljes egészében a túlméretezett sziluettekről, építészeti részletekről, fény effektekről és a precíziós vágásról szól – Marc Jacobs előtt tisztelegve, ez az irányzat üvölti magából a megerősítést egy hangsúlyos kortárs öltözet és szigorú formázás felvállalásával.

#newformal Catwalk Look – Vágás, festés és styling

 

Az idény központjában lévő, új Formal Catwalk Look-ot a Schwarzkopf Professional Nemzetközi Session NagyköveteTyler Johnston (@tylerjohnstonhair) vágta és formázta.

A tiszta, precíziós vágással Tyler újra gondolja az ikonikus Pageboy Bobot. A Színek Királynője – Lesley Jennison – csillogó, tónusos mélységet ad a hajnak pici mozaikszerű fényhatásokkal – és amint a haj mozgásba lendül mindez különböző színhatást és hangulatot biztosít a frizurának. Egy teljesen kifogástalan végeredményért, ez a stílus egy igazi kinyilatkoztatás!

#newformal Salon Look – Vágás, festés és styling

Ennek az erőteljes trendnek a Salon Look változata elérhetővé válik a mindennapokban, ahogy Tyler megteremti a klasszikus bob hosszabb változatát. Rétegzett végeredménnyel ez a hagyományos stílus teljesen mai. 

A színguru és az Instagram szenzáció, Jenny Strebe – @theconfessionsofahairstylist – egy modern, tompított világos pasztell pink árnyalatot ad a szőkéhez, így varázsolva klasszikus, mégis elbűvölő külsőt. Ez a szezon hordható átalakítása azoknak, akik tartanak az élénk színektől!

Hamarosan jövünk a Lucid Nocturnes trenddel.

Fotók és forrás: Schwarckopf Professionel

Kulcsszavak: , , ,

[an error occurred while processing the directive]

Leave A Reply

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Hírlevél regisztráció

Frizura és szépség